Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a keresztfiammal? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Ma megláttam ahogy a szennyes tartóból, kivette a tegnapi bugyimat és szagolgatta. Régebben már tűnt el bugyim, így azt gondolom hogy akkor az valószínűleg nála van...
Szerintetek megemlítsem neki, hogy láttam és beszélgessek el vele erről ? Vagy mit tegyek ? A viszonyunk nagyon jó, sok mindent elmond nekem, amit a szüleinek nem, de ezt nem gondoltam volna róla, hogy ilyet csinál.
Fú ez baromi nehez. Igazából tanácsos tudnek adni de ha ugyan ebben a helyzetben lennék akkor en magam se tudnek választ adni a kérdéseimre.
Amit en tennék az annyi, hogy távolságot növelnék. 19 évesen ez mar nem gyerekes szórakozás hanem fétis. Ez meg kehet rosszabb is. Is erek olyat akinek rendőrségi eljárása volt mert minden szarado bugyit ellopott.
Szólni ilyen kellemetlen dologról nem szólnék.
2014. okt. 14. 21:54
12/23 anonim válasza:
Sajnos manapság szinte divatot csinálnak belőle a fiatalok, hogy család tagokkal fantáziálnak és ez ilyen piti tetteket is okoz! Én a helyedben nem szólnék, mert akkor lehet hogy meg szűnne a bizalom a részéről! Azért ha "csak " bugyizik az még nem gáz! De ez nem jelenti azt hogy többet hagyhatsz! Ha ne adj isten tovább megy akkor azt ne hagyd!
2014. okt. 14. 21:55
13/23 anonim válasza:
Szerintem ez nem olyan durva,tegyel ugy mintha fel se tunt volna:-)))Engem a 15 eves potfiam probalt megcsokolni,,..nos az durva volt, de jol kezeltem,azota is joban vagyok,de megvannak a hatarvonalak:-))))
2014. okt. 14. 22:07
14/23 anonim válasza:
Én a 11-sel értek egyet. Beégetni tényleg nem szabad mert megromlik a kapcsolatotok de nem árt azért kicsit jobban odafigyelni mert egy 19 éves már azért nem egy kiskamasz.
2014. okt. 14. 22:10
15/23 anonim válasza:
finom punci illatra gerjed,nincs ebben semmi :) ha jó nő vagy vedd bóknak,esetleg vedd le ami rajtad van ;)
2014. okt. 14. 22:54
16/23 anonim válasza:
én is beleszoktam verni anyám piros csipkézett tangájába.
2014. okt. 15. 01:14
17/23 anonim válasza:
Hát tuti, hogy rád izgul! Ebben a korban még belefér! Hagyd a francba, majd kinövi! Ha mindenképpen jelezni szeretnéd neki, szerintem ne szóban tedd, inkább mondjuk ne ott tartsd a bugyikat. Nem érthet félre valamit? Egyébként pedig a keresztfiad, ugye? Vérszerint rokonok vagytok? Mert ha nem, akkor mondjuk abszolut semmi gond! Te hány éves vagy?
2014. okt. 15. 07:30
18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Akkor hova kellene raknom a bugyijaimat ? Egy nap alatt nem gyűlik össze annyi fehérnemű hogy ki tudjam mosni... a szennyes kosárnak meg ez a feladata. Igen a keresztfiam, nem vérszerinti rokonom. 37 éves vagyok.
2014. okt. 15. 17:33
19/23 anonim válasza:
Mittudomén, tedd be egy zsákba a szekrénybe! De ha nem vagytok vér szerint rokonok szerintem nem olyan nagy gáz! Vagy tedd tele a szennyestartót tiszta bugyikkal, azt úgyis észreveszi! De amúgy hol tartod a szennyest? A fürdőszobában? Te leskelődsz utána? :D Nincs itt semmi gáz! :)
2014. okt. 15. 20:08
20/23 A kérdező kommentje:
Igen a fürdőszobában tatjuk a szennyest, mert ott van a mosógép is és az mellett. Nem leskelődöm utána, csak ahogy jöttem ki az egyik szobából be lehet látni a fürdőbe és pont megláttam...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!