Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 3-an szexeltünk. Megbántam!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3-an szexeltünk. Megbántam! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Komoly párkapcsolatban élek már több mint 2 és fél éve. Egy kicsit újítani akartam a szexuális aktusainkon ezért felhoztam, hogy mi lenne ha...és megtörtént. Uncsimmal tettük meg,így voltunk 2 lány és a párom. Végig bőgtem az egészet, de mivel sötét volt ezért nem vették észre. Ez volt kb 3 hónapja és azóta uncsimmal egyszerűen nem vagyok képes meglenni egy légtérben. És folyamatosan előugranak képek ahogy a párom épp uncsimon van,és képtelen vagyok ezen túltenni magam. Mit csináljak? Azóta a páromra is máshogy tekintek. Már hipnotizőrön is gondolkodtam,mert annyira zavar a dolog

2014. okt. 9. 18:41
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom ezek után le merjem-e írni, hogy végül is nem csodálkozhatunk azon, hogy neked is van ilyen "sztorid", ugyanis már a helyesírásodból is kikövetkeztethető, hogy nem tartozol az emberiség szellemi elitjébe. :D
2014. okt. 13. 14:54
 32/35 anonim ***** válasza:
kabd be uccsó a helyesírásoddal eggyütttt!!!
2014. okt. 13. 20:41
 33/35 anonim ***** válasza:
:D Tőled nem is várhatunk ennél kulturáltabb reakciót.
2014. okt. 13. 21:30
 34/35 anonim válasza:

Spricc,úgyis lehet érteni,ha annyira bele akarsz kötni valakibe. :)

Akár úgy is lehet érteni,(mivel eddig olyanról nem volt szó),h neked van hasonló élményed.

Mivel azt írtad,h "te is".

De én nem vagyok rosszindaltú,gondolom,h csak egy kis fogalmazási hiba.

Nem kell mindjárt rosszra gondolni.

2014. okt. 13. 21:41
 35/35 anonim ***** válasza:
a 30 as vagyok és igen is féltem megírni az én "sztorimat"mert sok az olyan bunkó aki talál magának valami játékszert ezen az oldalon és ahelyet hogy hozzászólna egy kérdéshez mások véleményét (helyes írását) ócsárolja. Egyáltalán ezek az emberek mit keresnek itt?
2014. okt. 14. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!