Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3-an szexeltünk. Megbántam! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Komoly párkapcsolatban élek már több mint 2 és fél éve. Egy kicsit újítani akartam a szexuális aktusainkon ezért felhoztam, hogy mi lenne ha...és megtörtént. Uncsimmal tettük meg,így voltunk 2 lány és a párom. Végig bőgtem az egészet, de mivel sötét volt ezért nem vették észre. Ez volt kb 3 hónapja és azóta uncsimmal egyszerűen nem vagyok képes meglenni egy légtérben. És folyamatosan előugranak képek ahogy a párom épp uncsimon van,és képtelen vagyok ezen túltenni magam. Mit csináljak? Azóta a páromra is máshogy tekintek. Már hipnotizőrön is gondolkodtam,mert annyira zavar a dolog2014. okt. 9. 18:41
3/35 anonim válasza:
Te akartad, es kozben se szoltal, h bocs, megsem jo nekem? Baratodra ne nezz maskepp, ha te vitted bele. Emeszd meg. Kiprobaltad, nem jott be, ennyi.
Gondolatban izgatott amugy? Vagy hogy jott az otlet?
5/35 A kérdező kommentje:
Elnézést ha kamusztroinak tűnik a problémám. Nekem ez elég szar így is. És igen izgatott már régóta, kipróbáltam, nem lett volna rossz,csak az hogy a azzal csináltam akivel a jövőjét tervezem. Mert hogyha esetleg valaki olyannal vállaltam volna be akivel nem tervezem egy életre,akkor még tetszett volna is a dolog,de így nem tudom kitörölni az agyagból.
2014. okt. 9. 18:52
6/35 anonim válasza:
Feltekenyseg? Enus kiprobaltam, cskhogy en voltam a harmadik. Oral volt de a penisze nem hatolt be. Tehat nalad mas a helyzet. Kellett volna gondolkodj, most biztos az jar a fejedben, hogy nagyon tetszett a parodnak. Valtoztass meg a szexualis eleteden..de ne egy harmadikkal, vagt ha megis akkor pasit kerj fel legkozelebb nem not;)
7/35 anonim válasza:
Szoval sírva szexcsiztél?:D
Bujcsizzál el!:*
8/35 A kérdező kommentje:
Mondom, vagyis ismétlem magam,hogy negatív válaszok nem érdekelnek
2014. okt. 9. 18:58
9/35 anonim válasza:
Én is voltam ebben a felállásban , csak nővéremmel
Szóval nyugi :)
10/35 anonim válasza:
Az a baj hogy nem gondoltad át ezt az egészet.És alighanem erre rá is fog menni a kapcsolatod,ha nem tudsz tovább lépni.Azt írod másképp nézel a párodra,de ezt te akartad.Ő csak tette a dolgát amikor az "uncsidon"volt.Fölöslegesen emészted magad,ami megtörtént azt nem tudod visszacsinálni.Lépj túl rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!