Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 3-an szexeltünk. Megbántam!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3-an szexeltünk. Megbántam! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Komoly párkapcsolatban élek már több mint 2 és fél éve. Egy kicsit újítani akartam a szexuális aktusainkon ezért felhoztam, hogy mi lenne ha...és megtörtént. Uncsimmal tettük meg,így voltunk 2 lány és a párom. Végig bőgtem az egészet, de mivel sötét volt ezért nem vették észre. Ez volt kb 3 hónapja és azóta uncsimmal egyszerűen nem vagyok képes meglenni egy légtérben. És folyamatosan előugranak képek ahogy a párom épp uncsimon van,és képtelen vagyok ezen túltenni magam. Mit csináljak? Azóta a páromra is máshogy tekintek. Már hipnotizőrön is gondolkodtam,mert annyira zavar a dolog

2014. okt. 9. 18:41
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Igen , mert ennyi bőven elég :)
2014. okt. 10. 11:51
 22/35 A kérdező kommentje:
Jahj de okos mindenki. Én arra fel értettem,hogy nem fogok még ennél is részletesebben írni róla. Csak a lényeget írtam le,ennyi!!! Viszont akik normális válaszokat írtak,azoknak meg köszi.
2014. okt. 10. 21:13
 23/35 anonim ***** válasza:
47%
Jahhj, bolond embernek bolond válsz.
2014. okt. 10. 21:42
 24/35 anonim ***** válasza:
91%

A párkapcsolat mindig két ember viszonyáról szól. Az én PÁR-om, az én párom. Ketten vagyunk egy PÁR. Közénk, mellénk nem fekhet senki.

Ha hármasban akarok szexelni, akkor két kívülállóval teszem, nem a párommal.

2014. okt. 10. 21:56
 25/35 anonim válasza:

Engem miért nem találnak be soha ilyennel? :'(

Amúgy csajszibarack,megértem a problémád,egyszer majdnem belementem egy nyitott kapcsolatba,de meg gondoltam,és nem hagytam magam.Ahogy mondod,akivel tervezel rosszabb a dolog,de egyet ne felejts,ha ezen túl tudsz lépni,már pedig azt veszem le,h rajtad múlik,akkor meg csak erősebb lesz a dolog,adj időt magadnak,ne cseszd el mégjobban,és mindenre gyógyír az idő.Arra gondoltál már,h mindig volt az életben vmi okod jujjde siránkozni?De mindig lett másik baj,ami épp aktuálisabb,nagyobb lesz,tehát nyugi,szivózik még az élet nagyobb trével is,hagyd ezt a búsba ezt! ;)

2014. okt. 10. 22:59
 26/35 anonim ***** válasza:

# 25/25

na, te is megugornád az uncsit?

2014. okt. 10. 23:26
 27/35 anonim ***** válasza:
"Jahj de okos mindenki" Hozzád képest jóhogy. Eszembe nem jutna, hogy hármasban szexeljek, főleg nem az egyik "uncsimmal". Asszem a válaszolók 99.999%-a ugyanígy van ezzel.
2014. okt. 10. 23:28
 28/35 anonim válasza:

Spricc!

Asszem nem érted...Ha lenne egy olyan csajom,akinek lenne egy csini uncsija,és nem tartanám akkorára a kapcsolatom,igen,az ő uncsijával el grupiznék,ha,és ha...

2014. okt. 13. 04:54
 29/35 anonim ***** válasza:

# 28/28

Úgyis lehet érteni hogy a saját uncsiddal...

2014. okt. 13. 10:50
 30/35 anonim ***** válasza:
hát nem is tudom ezekután már mondjam e az én sztorimat!? Nálunk a párom kérte a hármast megkapta beszerveztem a barátnőmet és én sem élveztem de ők elvoltak pedig én szóltam. Nem sírtam de rosszúl esett hogy rám se hederítenek és elég fura volt hallani hogy "hú de jól csinálod ne hagyd abba még még". Köztünk utánna sem változott semmi csak a párom kérte a fojtatást. Megtette nélkülem. Ennyi!!!
2014. okt. 13. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!