Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3-an szexeltünk. Megbántam! Mit tegyek?
A párkapcsolat mindig két ember viszonyáról szól. Az én PÁR-om, az én párom. Ketten vagyunk egy PÁR. Közénk, mellénk nem fekhet senki.
Ha hármasban akarok szexelni, akkor két kívülállóval teszem, nem a párommal.
Engem miért nem találnak be soha ilyennel? :'(
Amúgy csajszibarack,megértem a problémád,egyszer majdnem belementem egy nyitott kapcsolatba,de meg gondoltam,és nem hagytam magam.Ahogy mondod,akivel tervezel rosszabb a dolog,de egyet ne felejts,ha ezen túl tudsz lépni,már pedig azt veszem le,h rajtad múlik,akkor meg csak erősebb lesz a dolog,adj időt magadnak,ne cseszd el mégjobban,és mindenre gyógyír az idő.Arra gondoltál már,h mindig volt az életben vmi okod jujjde siránkozni?De mindig lett másik baj,ami épp aktuálisabb,nagyobb lesz,tehát nyugi,szivózik még az élet nagyobb trével is,hagyd ezt a búsba ezt! ;)
# 25/25
na, te is megugornád az uncsit?
Spricc!
Asszem nem érted...Ha lenne egy olyan csajom,akinek lenne egy csini uncsija,és nem tartanám akkorára a kapcsolatom,igen,az ő uncsijával el grupiznék,ha,és ha...
# 28/28
Úgyis lehet érteni hogy a saját uncsiddal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!