Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3-an szexeltünk. Megbántam! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Komoly párkapcsolatban élek már több mint 2 és fél éve. Egy kicsit újítani akartam a szexuális aktusainkon ezért felhoztam, hogy mi lenne ha...és megtörtént. Uncsimmal tettük meg,így voltunk 2 lány és a párom. Végig bőgtem az egészet, de mivel sötét volt ezért nem vették észre. Ez volt kb 3 hónapja és azóta uncsimmal egyszerűen nem vagyok képes meglenni egy légtérben. És folyamatosan előugranak képek ahogy a párom épp uncsimon van,és képtelen vagyok ezen túltenni magam. Mit csináljak? Azóta a páromra is máshogy tekintek. Már hipnotizőrön is gondolkodtam,mert annyira zavar a dolog2014. okt. 9. 18:41
11/35 anonim válasza:
Ezt én sem értem… Ha most undorodsz ettől az egésztől (mint minden normális ember), akkor előtte miért nem undorodtál?
12/35 anonim válasza:
Csak kipróbálta :)
Megbánta enny.
13/35 anonim válasza:
18 vagy ? ha igen egy életre tervezel ? XD ahj ezek a lányok olyan buták. Ha télleg szereted akkor is max 5 év és már mással leszel.
14/35 anonim válasza:
uncsi.... ha hugcsid lenne azt rakattad volna meg?
15/35 A kérdező kommentje:
Igen,igen féltékenység lehet. Hát megpróbálom elfelejteni,de már így is sokat haladtam mivel eleinte uncsimhoz se tudtam szólni,most meg már beszélgetni is szoktunk. Csak a kérdésem főleg arra utalt,hogy a bevillanások ellen lehet e tenni valamit. A páromra meg úgy értem,hogy máshogy tekintek,hogy félek,hogy esetleg jobbnak tartja uncsimat. Pedig ő azt mondja, hogy már undorodik tőle. De azért csak bennem van, mert ha mástól hallottam volna egy ilyen sztorit akkor undorítónak találtam volna.
2014. okt. 9. 23:52
16/35 anonim válasza:
Azért érdekes, hogy most te is meg a pasid is undorodtok, lehet már "uncsi" is, valahogy mégis csak megvolt az a gruppen!
18/35 anonim válasza:
azért az unokatestvéredet bevonni... legalább te is csináltál vele valamit, hogy hányjaK?
19/35 A kérdező kommentje:
Jahj istenem,közöd? Részleteket biztos nem fogok írni.
2014. okt. 10. 09:55
20/35 anonim válasza:
18-as! Ezek szerint igen :D
Azért vicces, hogy semmi közöd hozzá, miután kitette a "sztorit" a nyilvánosság elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!