Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye ez nem csak engem háborít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye ez nem csak engem háborít fel?!

Figyelt kérdés

[link]

De alapjában véve ez a blog egy kompett pszichopata képző. Ki az beteg féreg, aki ezeket írja, és/vagy olvassa mély egyetértéssel?

Férfiak,nyugtassatok meg, ez csak egy kirívó szélsőség, és vannak még normális pasik!

2014. okt. 4. 22:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
basszus és tényleg létezik olyan aki ezt olvassa?
2014. okt. 4. 22:27
 2/14 anonim ***** válasza:
Vannak... Lehet csak poénból írta?
2014. okt. 4. 22:27
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Vannak normálisak (pick me! :) ) de a perverzió bizonyos foka mindenkiben jelen van.

Persze nőket megütni kézlevágással járó bűn.

23/F

2014. okt. 4. 22:28
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Engem nem háborított fel. A lapcsánkám ugyanolyan finom :)
2014. okt. 4. 22:28
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Veled is ez fog történni pedig. :D
2014. okt. 4. 22:30
 6/14 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos..

23/F, megnyugtattál:D Abban abszolút egyetértek, valamennyi perverzió mindenkiben van, nem is a bdsm-mel van problémám-ha mindkét fél akarja, és élvezi, felőlem:D Csak itt ugye nem két egyenrangú szexualitásáról ír, hanem jól kivitelezett családon belüli erőszakról.

Több posztot is elolvastam, én is azt hittem először, hogy irónia, de sajnos nem.

2014. okt. 4. 22:31
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát, drága 5-ös erősen kétlem.
2014. okt. 4. 22:32
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
nekem kajak tetszik a blog :D
2014. okt. 4. 22:34
 9/14 Buford Tannen ***** válasza:
70%

Meg se nyitottam. elég volt a linkből annyi amennyit látok.......... kombinátfogóval szaggatnám le egyesével az ujjait amit utána a pi_csájába nyomkodnék fel annak aki ilyen elmebetegségeket írkál....féreg.

De az is aki eztet olvassa

2014. okt. 4. 22:36
 10/14 A kérdező kommentje:

Most olvastam a posztoló egyik kommentjét, idézek:

"Ez nem egy antifemnista blog, mi MGTW-k vagyunk. Nem tárgyalunk feministákkal, és bojkottáljuk a nőket. Nem értjük, miért kellene őket szeretni, meg tisztelni, föleg ezeket a mai, modern példányaikat."

Ha nem szereti a nőket,minek akar velük egyáltalán bármilyen kapcsolatba lépni? Ezt sosem értettem a nőgyűlölőknél. Ilyenkor remélem, hogy a sok konteósnak igaza van, és tényleg mindenkit megfigyelnek IP alapján - az erőszaktevők, sorozatgyilkosok is pont így kezdik.

2014. okt. 4. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!