Csak engem háborít fel?! Kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban?
Bőrgyógyásznál voltam, az arcélemen, és nyakamon előjött akne miatt(ahol előtte sosem volt). A doktornő felírt x krémet, lemosót stb. Aztán úgy mégis rákérdeztem mitől lehet, mivel eddig ilyen problémám nem volt? Azt mondja nem tudja, lehet, hogy a sál vagy a hajam miatt. Ezen annyira megdöbbentem. Aztán rákérdeztem nem lenne e hosszútávon jobb az okot megkeresni és nem csak a tünetet kezelni. Ezután elküldött vérvételre, hogy hát megnézhetjük.
Hihetetlen, hogy csak úgy felírt mindenfélét, és azt volt képes mondani, hogy fogalma sincs mitől van, biztos a sál...
Hehe :/
Látszik, hogy keveset jársz orvoshoz, kopogd is le... Úgy viselkedik némelyik, hogy az ember csak néz és nem akarja elhinni, hogy ilyesmi megtörténhet. Sajnos az általad leírt dolog szinte mindennapos, a tünetekre nyolcféle gyógyszert adnak, az ok meg igazából nem érdekli őket, végül is nem te adsz nekik jutalékot, hanem a gyógyszergyárak...
ismerős doki mondta, hogy bőrgyógyásznak lenni a legjobb:
messziről néz a betegre, felír valamit (vagy bejön vagy nem), és ezt addig folytatja amíg a beteg meg nem hal (persze másban) ... színtiszta totózás a szakmájuk
Általában a gluténfogyasztástól van. Igen, egyszer csak megjelenik, pedig korábban nem volt.
Nincs értelme felháborodni, így működik a nyugati betegségügy. Amit csinált az orvosod az nem jó, de ez a módszer. El kell kerülni, nincs értelme orvoshoz járni az esetek 90%-ában.
A bőrgyógyászat pont azért nehéz, mert 150 féle betegség pontosan ugyanúgy néz ki. Az orvos meg nem látnok.
Először pont elég a tünetet kezelni, hiszen lehet, hogy egyszeri dolog, átmeneti, kezeléssel megszűnik és kész.
Nyilván ha visszatérőek a panaszok, akkor magától is elküld részletesebb vizsgálatra, nem kell neki mondani...
Szerintem én is gluténérzékeny vagyok, mint szerintem minden ember.
Miért van minden élelmiszerben?
- mert olcsó a búza
- mert olcsó a búzafehérje (glutén)
- mert így betegen lehet tartani az embereket, az alap kajákat tegyük enyhén mérgezővé. ez a betegségipar elmélet (mondjuk gyakorlat)
Miért ennyire káros a glutén? Enyhén mérgező, krónikus betegségeket okoz. Nem káros annyira, káros a cián vagy az aflatoxin vagy a gyilkos galóca mérge. A glutén csak plusz egy tényező ami gyulladást okoz, autoimmun reakciókat, újabb apróság a többi szennyező hatás mellé ami gyengít minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!