Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mi van?
Figyelt kérdés
8 éve van egy nős férfival kapcsolatom, és nem birtam tovább ezért egy rövid levélben leírtam neki mit érzem iránta. Ő mikor elolvasta mosolyogva megkérdezte miért írtam neki ezt a levelet. Aztán mondta, hogy neki ez nehéz. Persze mondtam ez nem változtat semmin. Minden marad a régi.2014. okt. 3. 21:09
1/5 anonim válasza:
Semmi nincs.
Egy ideig még jó vagy neki aztán egyszer majd csal elfelejt.
2/5 anonim válasza:
Most? Most, kérlek, este van.
Vagy a pasiddal mi van? Köszöni szépen, remekül megvan. Hála neked a szexben, a romantikában sem kell hiányt szenvednie, otthon pedig a kényelem és biztonság várja.
Ezt vállaltad, és ezen nem tudsz változtatni, legfeljebb úgy, hogy szakítasz vele.
3/5 A kérdező kommentje:
Lehet de ő azt állitja kellek neki.Meg akkor miért érdekelte hogy miért írtam?
2014. okt. 3. 21:18
4/5 anonim válasza:
Azért mert írtál és kíváncsi volt miért!! :) Édes istenem, mond h több eszed van.
5/5 A kérdező kommentje:
Van eszem csak vannak előzmények amiket nem szivesen írok ki.És nem negatívak.
2014. okt. 3. 21:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!