Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltátok már meg a Párotokat? Csaltak már meg?
Miért?
Kiderült?
Ha igen akkor hogyan?
Mióta voltatok együtt?
Együtt maradtatok?
Nemedet és korodat is ird le légyszi!
ő megcsalt (hü*ye pi*sa), én megcsaltam (ösztön)
nála kiderült, nálam is
ő elmondta, én lebuktam
ő együttjárásunk 3. hónapjában, én együtt járásunk 3. harmadában
nem maradtunk együtt
26/F
/személyes vélemény: a felmelegített kapcsolatok semmit nem érnek/
"hát igen pasik..." pff a nők nem ugyanezt csinálják?
tettetitek a nagy ártatlant,aztán meg jobban kell neektek a bré mint nekünk a...
Engem megcsalt a párom, kb fél év után. De engem is úgy ismert meg, hogy az akkori barátnőjét velem csalta meg. ... Kb fél év után. Én tudtam mindenről. Elmondta. Később szakítottunk. Most együtt élek 3 éve a párommal. Volt egy időszak, amikor nem éreztem jól magam itthon, egyéb okok miatt. Akkor elmentem az exemhez. Csak megcsókolt, más nem volt. Viszont emiatt sem aludtam 2 napig, kiderült, látta rajtam párom hogy vmi bajom van. Elmondtam, és azt is hogy megfordult a fejemben hogy lefeküdnék vele. De mikor veszekedtünk, láttam az aarcán a szomorúságot, és fájdalmat, és rájöttem mekkora idióta voltam. Nem akarok még egyszer ilyet okozni neki. Megbeszéltük egyébként, együtt maradtunk. Azon vagyok, hogy visszanyerje a bizalmát irántam.
25/L
Kedves 10:39! Kicsit sem értetted a válaszban az iróniát... ha valaki megcsal -> az ne várjon semmi jót, ha valakit megcsalnak -> az se várjon semmi jót, kb erre akartam célozni. Az ösztön ebben az esetben a szükséges bosszút jelenti te szerencsétlen!
/10:38/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!