Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen velem a nevelőapám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen velem a nevelőapám? ( légyszi olvassátok el :" ( )

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, 10 éve nevelőapám van. 10 éves a féltestvérem. 10 éve van anyával..

Sosem volt jó a kapcsolatunk..nagyon rossz ember.

Anyával mindig az a baja hogy mennyit költ meg mire pedig semmi szükségtelen dolgot nem vásárol. Meg szólja akkor is ha egy parfümöt vesz magának vagy nekem, vagy ha fodrászhoz megy 1 évben 2x..

Ma is negyed 4-re értem haza suliból, ettem és kinthagytam a pulton a kajástálat erre..

Rohhdt kva anyhád... zahbigyerek, utá.llak meg ilyenek, ordítva.

Meg hogy, hogyha még 1x elkell tennie utánam valamit beltapos a pof.ámba, meg a hajamnál húz ki a szobámból.

Meg hogy mikor megyek már el innen..

Meg hogy ennyire szeretem anyámat hogy "igy hagyom itt a házat" amikor negyed 4re értem haza ő meg otthon volt egész nap..

Mindig vannak viták mert mindig belémköt. Anya meg már kikészül emiatt és félek neki elmondani.

NEM AKAROK MÁR A FEKETE BÁRÁNY LENNI :'(

Nem szeretnék feszültséget, de annyira fáj hogy ilyen velem.

Úgy eltünnék, hogy minden tökéletes legyen nekik..

2014. okt. 1. 16:47
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok:barmikor irhatsz nekem,ha lelkitamaszra van szükseged.
2014. okt. 1. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!