Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzek így? Nem kérem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek így? Nem kérem, hogy döntsetek helyettem, csak olvassátok és véleményezzétek!?

Figyelt kérdés

Meg vagyok zavarodva. Nem vagyok tisztában azzal, hogy mit akarok, és ez bosszant... Nem egészen fél éve volt egy barátnőm. Ő érte a világot körbefutottam volna, nagyon szerettem őt. Nem tudom miért de megcsalt, de nem ez a lényeg!!! Túl léptem. Gondoltam most egy kicsit eleresztem magam, és az aranyos cukifiúból, bunkóbb rámenősebb tiszteletlenebb ember leszek. Ehhez meg is van az egóm, és sajnálom, de akkora nagyképű vagyok, hogy meg kell jegyezzem, hogy jól nézek ki... Jó pasi vagyok!!!ccsak hogy át tudjátok érezni! Szóval amikor a barátnőmmel össze jöttem, én rendesen bántam a lányokkal. Nem fogdoztam a seggüket, nem is tettem ezt szóvá, nem szédítettem egyszerre több lányt. Félreértés ne essék, nem volt semmi komolyabb. Szóval egyszerűen fogalmazva tisztelettudóan viselkedtem. Most ez nem így van. Most jól esik nekem, ha egyszerre több csajjal vagyok, persze még mindig nem komolyabban! Csak csajozok! Szóval kezdem azt csinálni, hogy nekem nem jó egy nap amíg meg nem fogdoztam a kiszemelte-im seggét... Ugyan is újonnan töBb lapra játszom, és egyikre se komolyan. És ez a lányoknak bejön. Nekem is eléggé. n jól el vagyok ebben a kis világomban így, hogy csak bamulom a nőket... Viszont van egy lány, akitől komolyan szeretnék is valamit. Ő felőle is tamogatott lenne a dolog

Szóval vele lehetne... És akkor Elő jön az, hogy kell mellém valaki, akit

szerethetek, akinek zenélhetek(zenét tanulok) szóval aki régen voltam. De ebbe a lányba nem vagyok szerelmes, de valami még is. És itt a bökkenő, hogy a többi csaj, akit ugyan úgy bamulok, mint őt, ugyan úgy fogdozom mint őt, ŐK vissza húznak ebbe az állapotba, hogy maradjunk szinglik és csajozzunk... Miért nem akarok komoly kapcsolatot, amikor az orrom előtt van a lehetősége? Másfelől miért akarok komoly kapcsolatot, amikor ott az a csomó szexis csaj akikkel úgy se lesz semmi? Nem tudok dönteni...

2013. dec. 28. 01:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Olyan vagy mint Én..

Te is jó gyerek voltál,amíg be nem zúzott egy pic$a

És ezért Te is ilyen lettél..

őszintén bevallom,jól csinálod.

2013. dec. 28. 01:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Lehet... De én szeretnék azzal a csajjal komolyan is foglalkozni. Masfelől pedig a többivel... Amúgy a volt csajom iránt nem érzek semmit már..
2013. dec. 28. 01:38
 3/5 anonim ***** válasza:
én jobban ismerkednék azzal a lánnyal mint a többivel, viszont MÉG a többieket sem hagynám :D
2013. dec. 28. 01:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Én nem csalok meg senkit! Amit velem tettek olyat én nem. Ha meg arra gondoltál, akkor márismerem úgy hogy össze jöjjek vele.....
2013. dec. 28. 15:07
 5/5 anonim válasza:
Ha igazán akarnád azt a lányt akkor nem foglalkoznál a többivel :/ Szerintem...
2013. dec. 29. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!