Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen velem a nevelőapám? ( légyszi olvassátok el :" ( )
18 éves lány vagyok, 10 éve nevelőapám van. 10 éves a féltestvérem. 10 éve van anyával..
Sosem volt jó a kapcsolatunk..nagyon rossz ember.
Anyával mindig az a baja hogy mennyit költ meg mire pedig semmi szükségtelen dolgot nem vásárol. Meg szólja akkor is ha egy parfümöt vesz magának vagy nekem, vagy ha fodrászhoz megy 1 évben 2x..
Ma is negyed 4-re értem haza suliból, ettem és kinthagytam a pulton a kajástálat erre..
Rohhdt kva anyhád... zahbigyerek, utá.llak meg ilyenek, ordítva.
Meg hogy, hogyha még 1x elkell tennie utánam valamit beltapos a pof.ámba, meg a hajamnál húz ki a szobámból.
Meg hogy mikor megyek már el innen..
Meg hogy ennyire szeretem anyámat hogy "igy hagyom itt a házat" amikor negyed 4re értem haza ő meg otthon volt egész nap..
Mindig vannak viták mert mindig belémköt. Anya meg már kikészül emiatt és félek neki elmondani.
NEM AKAROK MÁR A FEKETE BÁRÁNY LENNI :'(
Nem szeretnék feszültséget, de annyira fáj hogy ilyen velem.
Úgy eltünnék, hogy minden tökéletes legyen nekik..
Ha elmondom anyának hogy miket mondd nekem akkor anyát fogom bántani és nekem a testvéreim és az ő boldogsága a legfontosabb.
Elszeretnék tűnni de nem tudok..
Még nem tudok innen elmenni, ide köt a gimi még jövőre is.
Nincs barátom már 1 hónapja.
Nagyon sajnálom,át tudom érezni :/
Ilyen elől tényleg menekülni kell.
Ha nem megy,nincs úgy pénz,akkor koli vagy valami.
Az a baj,hogy utána is ez lesz,csak másra fog rászállni.
Csodállkoznak, hogy suli után a szobámban vagyok csak, amikor azt vágja a fejemhez, hogy bárcsak sosem látná már az arcom.
Mit ártottam neki..
2 évig még nem tudok elmenekülni sehova. És csak azt érzem senkire sem számíthatok.. senkiben sem bízhatok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!