Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen velem a nevelőapám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen velem a nevelőapám? ( légyszi olvassátok el :" ( )

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, 10 éve nevelőapám van. 10 éves a féltestvérem. 10 éve van anyával..

Sosem volt jó a kapcsolatunk..nagyon rossz ember.

Anyával mindig az a baja hogy mennyit költ meg mire pedig semmi szükségtelen dolgot nem vásárol. Meg szólja akkor is ha egy parfümöt vesz magának vagy nekem, vagy ha fodrászhoz megy 1 évben 2x..

Ma is negyed 4-re értem haza suliból, ettem és kinthagytam a pulton a kajástálat erre..

Rohhdt kva anyhád... zahbigyerek, utá.llak meg ilyenek, ordítva.

Meg hogy, hogyha még 1x elkell tennie utánam valamit beltapos a pof.ámba, meg a hajamnál húz ki a szobámból.

Meg hogy mikor megyek már el innen..

Meg hogy ennyire szeretem anyámat hogy "igy hagyom itt a házat" amikor negyed 4re értem haza ő meg otthon volt egész nap..

Mindig vannak viták mert mindig belémköt. Anya meg már kikészül emiatt és félek neki elmondani.

NEM AKAROK MÁR A FEKETE BÁRÁNY LENNI :'(

Nem szeretnék feszültséget, de annyira fáj hogy ilyen velem.

Úgy eltünnék, hogy minden tökéletes legyen nekik..

2014. okt. 1. 16:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
63%
keltsd fel úgy, hogy egy kést szorítasz a torkához egyik este. lehet pszichopata megoldás, de működhet
2014. okt. 1. 16:50
 2/21 anonim ***** válasza:
Ez egy idő után minden érzelmet ki fog belőled ölni, szóval addig menekülj el még maradtak érzelmeid.
2014. okt. 1. 16:52
 3/21 A kérdező kommentje:
Én csak nyugodt életet szeretnék :(
2014. okt. 1. 16:52
 4/21 A kérdező kommentje:

Ha elmondom anyának hogy miket mondd nekem akkor anyát fogom bántani és nekem a testvéreim és az ő boldogsága a legfontosabb.

Elszeretnék tűnni de nem tudok..

2014. okt. 1. 16:55
 5/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobbat azzal teszed magadnak, ha minél gyorsabban eltűnsz otthonról. Kolesz egy távoli városban, esetleg pasi... Ettől teljesen tönkremehet az önbecsülésed, életed, ha eddig még nem történt meg...
2014. okt. 1. 16:56
 6/21 A kérdező kommentje:

Még nem tudok innen elmenni, ide köt a gimi még jövőre is.

Nincs barátom már 1 hónapja.

2014. okt. 1. 16:58
 7/21 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:

Nagyon sajnálom,át tudom érezni :/

Ilyen elől tényleg menekülni kell.

Ha nem megy,nincs úgy pénz,akkor koli vagy valami.

Az a baj,hogy utána is ez lesz,csak másra fog rászállni.

2014. okt. 1. 16:59
 8/21 A kérdező kommentje:

Csodállkoznak, hogy suli után a szobámban vagyok csak, amikor azt vágja a fejemhez, hogy bárcsak sosem látná már az arcom.

Mit ártottam neki..

2 évig még nem tudok elmenekülni sehova. És csak azt érzem senkire sem számíthatok.. senkiben sem bízhatok..

2014. okt. 1. 17:04
 9/21 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:
Tesóddal milyen a viszonyotok?
2014. okt. 1. 17:06
 10/21 anonim ***** válasza:
Hú az ilyeneket nagyon megütném... Szerintem beszéld meg anyukáddal, hogy ez így egyszerűen nem mehet tovább, és váljon el tőle, válásnál nő létéből fakadóan alapból előnyben lesz, esetleg bejelenthet bántalmazást vagy valamit. Nagyon érzékeny vagyok a témára ha férfiakat ártatlanul vádolnak be nők, mert unatkoznak, de ebben a helyzetben nektek megbocsátható. Szóval álljatok anyukáddal a sarkatokra és tüntessétek el. A menekülés nem megoldás erre. 24/F
2014. okt. 1. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!