Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy terhes vagyok. Mit csináljak? Lécci olvassátok tovább lent
Figyelt kérdés
van egy olyan gyanúm hogy terhes vagyok. tesztet nem tudok csinálni mert 2 napja volt az aktus és 3 nap múlva elköltözöm Kanadába az édesapámmal, ez így mint szép és jó csak apukám nagyon szigorú én meg még csak most fejezem az elsőt a gimiben( augusztusban hazajövök vizsgázni, de hát addigra el kezd változni a testem)magyaron kívül a franciát beszélem egy kicsit. NAGYON FÉLEK LÉCCI SEGÍTSETEK.2014. febr. 18. 23:18
1/11 anonim válasza:
Körvonalakban mi miatt gondolod, hogy terhes vagy? Vagyis nem védekeztetek?
2/11 anonim válasza:
Ha 2 napja volt az aktus, akkor miből gondolod, hogy terhes vagy? Ilyenkor még nincsenek jelei.
3/11 A kérdező kommentje:
de védekeztünk... de nem volt még ilyen érzésem.
2014. febr. 18. 23:26
4/11 anonim válasza:
2 nap utan nem lehetsz meg terhes, a terhessegi teszt is csak 7 nap utan mutatja ki meg ha az is vagy. Ha lement a 7 nap vegyel terhessegi tesztet, es ha pozitiv lesz akkor mindenkeppen szolj apukadnak, mert az nem jo ha eltitkolod.
5/11 anonim válasza:
3 nap múlva költöztök.... annyi idő alatt tudsz venni tesztet, esetleg ha nem mutat semmit és még mindig aggódsz, elmész egy nőgyógyászhoz, és megkérded milyen esemény utána tablettát tudna adni számodra, ezzel viszont minél előbb kéne menni dokihoz, mert minél előbb használod annál nagyobb eséllyel lesz még hatásos.
6/11 anonim válasza:
Még semmi nem utalhat rá. Viszont egy 72 órás tabihoz időben vagy! Úgyhogy irány a nőgyógyászati ügyelet!
7/11 A kérdező kommentje:
tudom hogy a teszthez még korán van. de mi van ha ok nélkül veszem be a tabletát? az nagy megterhelés a szervezetemnek főleg ilyen fiatalon. nőgyógyásznál sem jártam még soha. nagyon félek anyukámtól is:( egy vad idegen országban (kontinensen ) hogy vegyem meg a tesztet!? és mi van ha pozitív mit csináljak!? :"(
2014. febr. 18. 23:33
8/11 anonim válasza:
Nézd... vedd meg itthon, majd használod, amikor letelt az a pár nap. (Bár nem értem miért nehezebb külföldön venni). De elsőként próbálj meg mérlegelni, hogy van-e reális esély, vagy csak indokolatlan pánik és ennek fényében cselekedj a tablettát illetően.
9/11 A kérdező kommentje:
igen értem én hogy sokkal egyszerűbb itthon megvenni mint kint de az a baj azzal hogyha itthon megveszem és ki akarom vinni akkor nagy valószínűség van rá hogy átnézik a táskám a reptéren és akkor lebukok apa előtt :(
2014. febr. 18. 23:55
10/11 anonim válasza:
"védekeztünk"
Hogyan? Gumival? Kilyukadt? Gumi nélkül bedugta a srác?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!