Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes lennék? Nem valószínű,...

Terhes lennék? Nem valószínű, de kérlek olvassátok el

Figyelt kérdés
1, de inkább 2 hónapja történt, többször együtt voltunk a barátommal úgy, hogy nem rögtön a legelején húzta fel a gumit, csak amikor már érezte, hogy inkább legyen ott. Tartós kapcsolat, nem most volt először ilyen, mondta, hogy vigyáz, régebben is így volt, nem is volt eddig gond, de hajlamos vagyok túlreagálni a dolgot, beképzelni. 4 éves kapcsolat volt, de sajnos vége lett, és most félek, hogy mi van, mert késik. Ami nem kellene, hogy meglepjen. Hormonális gondjaim vannak, tablettát kellett szednem sokáig, és miután nemrég abbahagytam állandóan késik, és injekcióval kellett rásegíteni, hogy megjöjjön 1 hónapja. Ekkor, 1 hónapja ez miatt ultrahangon is voltam. Észrevette volna a doktornőm, ha akkor már 1-2 hete van valami? Megint késik, valószínűleg megint ugyanez az oka, de híztam is mostanában egy kevesett, a hasam nagyobb lett, és már ez is megrémiszt. Jól gondolom, hogy aki 1, max 2 hónapos annak a hasa még nem növekszik annyira látványosan? Félek tesztet venni, de ha logikusan belegondolok, semmi ognd nem kellene, hoyg legyen azon kkívül, hogy a viysgaidőszak hatására hítam egy picit és ez a hasamon látszik. Ha jól gondolom a legelején még a pocak nem növekszik, és ha már pár hete van valami, azt a doktornő észrevette volna az ultrahangon.
2012. máj. 26. 22:40
 1/2 Anita8401 ***** válasza:
100%

Szia Én 3 hetes terhesen voltam ultrahangon és még semmit nem látott a dokim aztán rá 3 hétre már ott voltak a babák és szépen vert a szívük!Szerintem ne félj tesztet venni semmi különös nincs abban ha egy fiatal nő terhességi tesztet vesz :).Főleg akkor ha nem szeretnéd a babát,mert akkor mihamarabb tudnod kellene.

13hkm

2012. máj. 26. 22:51
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is voltak hormonális gondjaim,lehet még mindig van,és én is hasra híztam,pedig mindig lapos,normális hasam volt.Nem tudom össze függ-e a két dolog.
2012. máj. 27. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!