Egy kis biztatást szeretnék! Van itt olyan, akinek szív alakú a méhe és kihordott egy egészséges babát? / eddig 3 missedem volt, valószínű e miatt- már van gyerekem, de ezt most vették észre/
Nekem kétszarvú a méhem,vagyis két fél méhem van.Így is sikerült már egy terhességet kihordanom.Utána volt 2 vetélésem (8 és 5 hetesen).Most pedig 16 hetes vagyok.
Igaz,nekem nem ugyan az a problémám,de nekem azt mondták,hogy a teherbeesés igaz nehezebb,de emiatt nem gyakoribba vetélés.Inkább amikor már nagyobb a baba,akkor okoz problémát,mert kevesebb a helye.
3as vagyok.
Nekem is csak most vették észre.Pedig volt már egy kihordott terhességem,vetélésem és soha nem mondták,hogy kétszarvú méhem van.Augusztusba,amikor kiderült (akkor 5hetesen vetéltem el),akkor azt mondták,hogy nagyon nehéz lesz majd teherbe esnem. Már 16hetes vagyok. :)
Ezt csak azért írom le,hogy amikor a legkevésbé számítottunk rá,akkor kopogtatott a gólya.
Én a helyedbe nem adnám fel. Hisz már sikerült egy terhességet kihordani.
Mielőbbi babásodást kívánok és problémamentes terhességet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!