Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy kis biztatást szeretnék!...

Egy kis biztatást szeretnék! Van itt olyan, akinek szív alakú a méhe és kihordott egy egészséges babát? / eddig 3 missedem volt, valószínű e miatt- már van gyerekem, de ezt most vették észre/

Figyelt kérdés

2012. márc. 6. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ilyet még nem is hallottam, úgyhogy tapasztalatot nem tudok írni, de szerintem, ha már van egy gyermeked, akkor az bizonyítja, hogy ilyen méhhel is ki lehet hordani gyermeket!Sok sikert hozzá!
2012. márc. 6. 13:03
 2/5 anonim ***** válasza:
De te magad vagy rá az élő példa! :)) Hiszen már neked is sikerült!
2012. márc. 6. 15:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem kétszarvú a méhem,vagyis két fél méhem van.Így is sikerült már egy terhességet kihordanom.Utána volt 2 vetélésem (8 és 5 hetesen).Most pedig 16 hetes vagyok.

Igaz,nekem nem ugyan az a problémám,de nekem azt mondták,hogy a teherbeesés igaz nehezebb,de emiatt nem gyakoribba vetélés.Inkább amikor már nagyobb a baba,akkor okoz problémát,mert kevesebb a helye.

2012. márc. 6. 15:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem igazán tartom magam élő példának. Az első terhességem spontán vetéléssel végződött, utána lettem terhes a fiammal, aki most hat éves. 1,5 éve kezdtünk a tesóval próbálkozni, de mindegyik elhalással, műtéttel végződött. Ezek után váltottam orvost és a mostani mondta, hogy valószínűleg ez volt a probléma és a továbbiakban is kérdéses, hogy ha teherbe esek, jó helyen tapad- e majd meg és megmarad-e. Teljesen el vagyok kenődve, nem tudom, merjek-e még egy terhességet vállalni. A legszebb, hogy a régi doki 10 évig volt az orvosom és soha nem vette észre ezt a gondot. Ti vállalnátok még egy terhességet?
2012. márc. 7. 19:36
 5/5 anonim ***** válasza:

3as vagyok.

Nekem is csak most vették észre.Pedig volt már egy kihordott terhességem,vetélésem és soha nem mondták,hogy kétszarvú méhem van.Augusztusba,amikor kiderült (akkor 5hetesen vetéltem el),akkor azt mondták,hogy nagyon nehéz lesz majd teherbe esnem. Már 16hetes vagyok. :)

Ezt csak azért írom le,hogy amikor a legkevésbé számítottunk rá,akkor kopogtatott a gólya.

Én a helyedbe nem adnám fel. Hisz már sikerült egy terhességet kihordani.

Mielőbbi babásodást kívánok és problémamentes terhességet!

2012. márc. 8. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!