Ez most mitől lehetett? Miért vérezhettem? Légyszi olvassátok el, mert azt hittem nem is vagyok terhes.
Múlt hét csütörtökön kellett volna megjönnie(12.)de nem jött meg.Tesztet még nem mertem csinálni,gondoltam várok, mert a ciklus elején hagytam abba a szoptatást,azt hittem azért késik.
Most csütörtökön(19.) meg is jött, legalábbis azt hittem.De csak délelőtt véreztem egy kicsit, délutánra semmi sem volt,csak egy kicsi mikor WC-re mentem a papíron, aztán péntek reggel egy annyi mint amilyen kb a nyákdugó mikor elmegy(egy kicsi nyálkás vér).Ezért ma reggel csináltam egy tesztet, mert furcsa volt ez az egész és egy gyorsan kirajzolódó erős 2. csíkot kaptam....
Oké, akkor terhes vagyok gondolom, de mitől lehetett a vérzés?
Ha dokihoz elmegyek tud egyáltalán valamit mondani?Mert ha jól számolom 5+2 hetes terhes vagyok, ami elég korai, ilyenkor még nem nagyon szoktak látni semmit....
szerintetek?
köszönöm:)
az igazság az, hogy elsővel is SZTK-ba jártam, ügyeleten szültem és szerintem most is az lesz...szóval akkor jövő héten elmegyek.Az nagy baj, ha várok péntekig?Akkor rendel az a doki, akihez jártam elsővel is.
Vagy ti elmennétek egyből hétfőn biztos, ami biztos?
köszönöm!
hétfőn megyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!