Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen velem a nevelőapám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen velem a nevelőapám? ( légyszi olvassátok el :" ( )

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, 10 éve nevelőapám van. 10 éves a féltestvérem. 10 éve van anyával..

Sosem volt jó a kapcsolatunk..nagyon rossz ember.

Anyával mindig az a baja hogy mennyit költ meg mire pedig semmi szükségtelen dolgot nem vásárol. Meg szólja akkor is ha egy parfümöt vesz magának vagy nekem, vagy ha fodrászhoz megy 1 évben 2x..

Ma is negyed 4-re értem haza suliból, ettem és kinthagytam a pulton a kajástálat erre..

Rohhdt kva anyhád... zahbigyerek, utá.llak meg ilyenek, ordítva.

Meg hogy, hogyha még 1x elkell tennie utánam valamit beltapos a pof.ámba, meg a hajamnál húz ki a szobámból.

Meg hogy mikor megyek már el innen..

Meg hogy ennyire szeretem anyámat hogy "igy hagyom itt a házat" amikor negyed 4re értem haza ő meg otthon volt egész nap..

Mindig vannak viták mert mindig belémköt. Anya meg már kikészül emiatt és félek neki elmondani.

NEM AKAROK MÁR A FEKETE BÁRÁNY LENNI :'(

Nem szeretnék feszültséget, de annyira fáj hogy ilyen velem.

Úgy eltünnék, hogy minden tökéletes legyen nekik..

2014. okt. 1. 16:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Persze amennyiben volt bántalmazás, akkor pedig pláne jelentsétek be, a verbális erőszak, a lelki terror is bejelenthető! Utolsó voltam 24/F
2014. okt. 1. 17:09
 12/21 anonim ***** válasza:
El kellene tényleg menekülnöd onnan, engem ilyen terror tett rossz emberré.
2014. okt. 1. 17:11
 13/21 A kérdező kommentje:

A 16 éves öcsémmel nagyon jó, a féltesómat is szeretem, viszont ők szeretik "apánkat"..

Hugommal mindig kivételez.. velem meg ilyesmi miatt ordibál..

Ha az ő boldogságukat nézem nem tehetem meg azt hogy kiállok magamért... Az ő érdekeiket kell néznem :'(

2014. okt. 1. 17:15
 14/21 anonim ***** válasza:
Megint 24F vagyok. Ha elmenekülsz, azzal nem oldasz meg semmit, ő ottmarad a szeretteiddel és őket tovább fogja terrorizálni. Az egyetlen jó megoldás, ha ezt bejelentitek és eltüntetik onnan! Minél tovább vársz, annál rosszabb lesz, álljatok a sarkatokra könyörgöm!
2014. okt. 1. 17:39
 15/21 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:

Hányan vagytok?

Én megpróbálnék hozzá közeledni,aztán mikor már ez megvan,neki kimutatni,hogy téged ő bánt.

Aztán lehet,hogy ő emelné fel a hangját,akit "apád" szeret és nem fog leszólni.

Valamint azt is látná így,hogy az ő gyerekével jó a viszonyod.

2014. okt. 1. 17:44
 16/21 A kérdező kommentje:

Egy vérszerinti öcsém, és egy fél hugom van.

A hugom 9 éves.. nem tehetem ki annak hogy ebbe belevonjam. Neki az apja a mindene. Én apa nélkül nőttem fel és nem tehetem azt meg vele :'(

Inkább én szenvedjek mint a szeretteim..

Nagyon fájna ha azzal a tudattal kéne tovább élnem hogy anyám otthagyta miattam és ha otthagyja Hugom külön lesz tőle választva.. és ő azt nem bírná ki.. belebetegedne.. nem akarom hogy ő bármi ilyet érezzen mint én.....

2014. okt. 1. 17:53
 17/21 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:

Pedig valószínűleg később ő is fog kapni :/

Idővel megismeri az apját.

Néha pedig "önzőnek" kell lenni.

Most még "csak" te,de később ők is szenvedni fognak vele.

2014. okt. 1. 17:59
 18/21 A kérdező kommentje:
Csak engem utál..:(
2014. okt. 1. 18:09
 19/21 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:

Ez nem utálat kérdése.

Az ilyen embereknek mindig kell valaki,akin zsarnokoskodhatnak.

Most te,mikor te kirepülsz,akkor más.

2014. okt. 1. 18:46
 20/21 anonim ***** válasza:
Ugy sajnallak,de tenyleg valamit tenned kell,mert olyan leszel mint ö!Velem anyam csinalta ezt,de nagyon brutal valtozatban,kicsi koromtol kezdve.Aztan eszre vettem magamon,hogy a sajat lanyommal neha en is undoritoan viselkedtem,azota tudatosan ügyelek a kapcsolatomra a csaladommal,de erzem,hogy meg mindig valahl lelki roncs vagyok,pedig mar 15 eve nem lattam anyukamat,hal Istennek apamat sem.Legyszi legy erös.
2014. okt. 1. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!