Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen velem a nevelőapám? ( légyszi olvassátok el :" ( )
18 éves lány vagyok, 10 éve nevelőapám van. 10 éves a féltestvérem. 10 éve van anyával..
Sosem volt jó a kapcsolatunk..nagyon rossz ember.
Anyával mindig az a baja hogy mennyit költ meg mire pedig semmi szükségtelen dolgot nem vásárol. Meg szólja akkor is ha egy parfümöt vesz magának vagy nekem, vagy ha fodrászhoz megy 1 évben 2x..
Ma is negyed 4-re értem haza suliból, ettem és kinthagytam a pulton a kajástálat erre..
Rohhdt kva anyhád... zahbigyerek, utá.llak meg ilyenek, ordítva.
Meg hogy, hogyha még 1x elkell tennie utánam valamit beltapos a pof.ámba, meg a hajamnál húz ki a szobámból.
Meg hogy mikor megyek már el innen..
Meg hogy ennyire szeretem anyámat hogy "igy hagyom itt a házat" amikor negyed 4re értem haza ő meg otthon volt egész nap..
Mindig vannak viták mert mindig belémköt. Anya meg már kikészül emiatt és félek neki elmondani.
NEM AKAROK MÁR A FEKETE BÁRÁNY LENNI :'(
Nem szeretnék feszültséget, de annyira fáj hogy ilyen velem.
Úgy eltünnék, hogy minden tökéletes legyen nekik..
A 16 éves öcsémmel nagyon jó, a féltesómat is szeretem, viszont ők szeretik "apánkat"..
Hugommal mindig kivételez.. velem meg ilyesmi miatt ordibál..
Ha az ő boldogságukat nézem nem tehetem meg azt hogy kiállok magamért... Az ő érdekeiket kell néznem :'(
Hányan vagytok?
Én megpróbálnék hozzá közeledni,aztán mikor már ez megvan,neki kimutatni,hogy téged ő bánt.
Aztán lehet,hogy ő emelné fel a hangját,akit "apád" szeret és nem fog leszólni.
Valamint azt is látná így,hogy az ő gyerekével jó a viszonyod.
Egy vérszerinti öcsém, és egy fél hugom van.
A hugom 9 éves.. nem tehetem ki annak hogy ebbe belevonjam. Neki az apja a mindene. Én apa nélkül nőttem fel és nem tehetem azt meg vele :'(
Inkább én szenvedjek mint a szeretteim..
Nagyon fájna ha azzal a tudattal kéne tovább élnem hogy anyám otthagyta miattam és ha otthagyja Hugom külön lesz tőle választva.. és ő azt nem bírná ki.. belebetegedne.. nem akarom hogy ő bármi ilyet érezzen mint én.....
Pedig valószínűleg később ő is fog kapni :/
Idővel megismeri az apját.
Néha pedig "önzőnek" kell lenni.
Most még "csak" te,de később ők is szenvedni fognak vele.
Ez nem utálat kérdése.
Az ilyen embereknek mindig kell valaki,akin zsarnokoskodhatnak.
Most te,mikor te kirepülsz,akkor más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!