Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vasárnap mutatom be a családomnak a barátomat, normális, hogy ennyire izgulok?
Vasárnap lesz egy ilyen kisebb családi összejövetel a nagyszüleimnél, és anyukám feldobta, hogy hozzam el a barátomat is, mert ők futólag már ismerik. Már ő is kiváncsi a családomra, szóval remek.
Az egyetlen probléma, hogy a nagyszüleim miatt aggódok picit. Nagyon tisztelettudó srác, szeret, tisztel engem is, tényleg a tenyerén hordoz, de van pár tetoválása, orrpiercingje, a fülei elég nagyra vannak tágítva. (Nekem is vannak tetoválásaim, és a szüleimen kívül az egész család utálja)
Már csomószor átbeszéltük, hogy mit hogy fogunk csinálni, tehát nagyimnak hoz a kedvenc bonbonjából, nagypapám kedvenc borát, meg hogy mit vesz fel, satöbbi.
Így is nagyon izgulok, hogyan nyugodjak picit le?
Köszönöm!:)
18L (22F)
Bocs, csak most tudok válaszolni, dolgom volt.
Igazad van, én az átlagból indultam ki.
Nem ismerem, de valljuk be őszintén, kik a tetováltak?
A munkakerülő, sittes, lump alakok. Akiket naponta látunk sepregetni. És még erre írtad, hogy piercing (nem értem minek, senkit sem szépít meg, csak jelzi, hogy szarok mindenre), és a fültágító. Hát valljuk be, ez csak az eléggé retard emberek szerint jó.
Biztosan igazad van, könnyelműen ítéltem, de szerintem külföldön se részesítik előnyben a tetovált, eléggé kirívó embereket egy munkahelyen.
mindegy, egy a lényeg, lehetsz sikeres ember tetkókkal, csak ebből nem mindenki azt fogja levonni, hogy egy értelmiségi közegből jöttél.
Pedig a válaszaid alapján igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!