Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nincs normális alakom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs normális alakom, mellizmom, sosem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

Kivételesen megszívtam,magas vagyok hosszú végtagokkal és nagyon széles vállakkal,esélytelen a mellizmom fejlesztése,annyira domináns a vállam és tricepszem,előbbi szinte leárnyékolja a mellemet,nyomásoknál semmit nem dolgozik,már régóta gyúrok,a karom nőtt 8cm-t és nem zsírosan,vállam már lassan a józan ész határait meghaladóan izmos,de mellem egy kis punnyadt,lapos szar.És a lányoknak a nagy formás mellizom tetszik lapos hassal,ennyi kell nekik.Haveromnak bika mellizma van,mellé 28as kar,semmi váll,mégis megnézik a csajok és vonzódnak hozzá,ahogy már a póló alatt dagad a szép mellizma.Gyönyörű barátnői vannak,pedig jóképűnek sem mondanám és alacsony,de a mellizma minden csajt levesz a lábáról.

Én viszont ezzel a kis fonnyadt szarral sosem szerzek senkit.

2014. szept. 25. 21:45
 1/10 anonim ***** válasza:
A Jedi visszatért!
2014. szept. 25. 21:45
 2/10 anonim ***** válasza:

a mellizom az utolsó ami számít a külalakban.

az első ugye a fa-szizom,ezt követi a derék váll arány,a széles hát a csuklya és az alkar.

2014. szept. 25. 21:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Hordj melltartót. Ha ügyesen ki tudod takarni a melled akkor nem feltűnő... hogy nincs melled.
2014. szept. 25. 21:48
 4/10 A kérdező kommentje:
barátnője megmondta,hogy nem számít mekkora karja van,milyen magas,milyen széles a háta,a szép formás mellizom és lapos has a lényeg,az a nyerő,ha nem lenne ilyen,nem jött volna össze vele,ez van,ilyenek a lányok
2014. szept. 25. 21:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

és te elhiszed azt amit egy nő mond?

mert akkor te nagyon amatőr vagy.

2014. szept. 25. 21:54
 6/10 A kérdező kommentje:
amit a #2-ben írtál semmi nem illik a srácra...
2014. szept. 25. 21:57
 7/10 anonim ***** válasza:
olyan aranyos, hogy azt hiszed, széles a vállad, pedig nem. az is satnya, ha láttál már széles, izmos vállat, tudhatod, hogy neked BIZTOS nincs olyan.
2014. szept. 25. 22:00
 8/10 anonim ***** válasza:
#7: te honnan tudod milyen válla van a kérdezőnek?
2014. szept. 25. 22:18
 9/10 A kérdező kommentje:
pedig mindig mondják,hogy széles vállam van...nem is akármilyen
2014. szept. 25. 22:20
 10/10 anonim ***** válasza:

akkor ez a baj.

mert nekem azt mondogatják,hogy a farkam milyen szép nagy.

ma is amikor mondtam a munkatársnőmnek,hogy unatkozom,aztán rátettem a kezét a farkamra nadrágon keresztül kérdezte,hogy-úristen ez áll?

mondtam-mitől állna?alszik.ébreszd fel.

-de akkora mintha állna.

azt hiszed,hogy egy kis érintésedtől majd ágaskodik?

2014. szept. 25. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!