Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs normális alakom, mellizmom, sosem lesz barátnőm?
Kivételesen megszívtam,magas vagyok hosszú végtagokkal és nagyon széles vállakkal,esélytelen a mellizmom fejlesztése,annyira domináns a vállam és tricepszem,előbbi szinte leárnyékolja a mellemet,nyomásoknál semmit nem dolgozik,már régóta gyúrok,a karom nőtt 8cm-t és nem zsírosan,vállam már lassan a józan ész határait meghaladóan izmos,de mellem egy kis punnyadt,lapos szar.És a lányoknak a nagy formás mellizom tetszik lapos hassal,ennyi kell nekik.Haveromnak bika mellizma van,mellé 28as kar,semmi váll,mégis megnézik a csajok és vonzódnak hozzá,ahogy már a póló alatt dagad a szép mellizma.Gyönyörű barátnői vannak,pedig jóképűnek sem mondanám és alacsony,de a mellizma minden csajt levesz a lábáról.
Én viszont ezzel a kis fonnyadt szarral sosem szerzek senkit.
a mellizom az utolsó ami számít a külalakban.
az első ugye a fa-szizom,ezt követi a derék váll arány,a széles hát a csuklya és az alkar.
és te elhiszed azt amit egy nő mond?
mert akkor te nagyon amatőr vagy.
akkor ez a baj.
mert nekem azt mondogatják,hogy a farkam milyen szép nagy.
ma is amikor mondtam a munkatársnőmnek,hogy unatkozom,aztán rátettem a kezét a farkamra nadrágon keresztül kérdezte,hogy-úristen ez áll?
mondtam-mitől állna?alszik.ébreszd fel.
-de akkora mintha állna.
azt hiszed,hogy egy kis érintésedtől majd ágaskodik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!