Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vasárnap mutatom be a családomnak a barátomat, normális, hogy ennyire izgulok?
Vasárnap lesz egy ilyen kisebb családi összejövetel a nagyszüleimnél, és anyukám feldobta, hogy hozzam el a barátomat is, mert ők futólag már ismerik. Már ő is kiváncsi a családomra, szóval remek.
Az egyetlen probléma, hogy a nagyszüleim miatt aggódok picit. Nagyon tisztelettudó srác, szeret, tisztel engem is, tényleg a tenyerén hordoz, de van pár tetoválása, orrpiercingje, a fülei elég nagyra vannak tágítva. (Nekem is vannak tetoválásaim, és a szüleimen kívül az egész család utálja)
Már csomószor átbeszéltük, hogy mit hogy fogunk csinálni, tehát nagyimnak hoz a kedvenc bonbonjából, nagypapám kedvenc borát, meg hogy mit vesz fel, satöbbi.
Így is nagyon izgulok, hogyan nyugodjak picit le?
Köszönöm!:)
18L (22F)
Természetes, hogy izgulsz :)
De ha rendes fiú, akkor ezt mamádék is látni fogják, és akkor nem kell aggódni :)
Hát, belegondoltam, hogy egyszer majd nekem kell bemutizni a barimat apumnak.
Szép baleset lesz, az bizti °-°
Neked meg sok sikert és no para... ^^
"van pár tetoválása, orrpiercingje, a fülei elég nagyra vannak tágítva."
no comment. valószínűleg ő lesz a család kedvence. szétvarrt divatb*z*, majom fülekkel.
nyugi, nem fognak nagyon célozni rá, hogy el*krtad, kislányom...
állatkertbe nem mentek, ott talán be is tudna illeszkedni.
de hát zsák a foltját, ugye, kérdező?
"van pár tetoválása, orrpiercingje, a fülei elég nagyra vannak tágítva."
Nekem anyum elkezdene sikitozni, apum meg nyájasan közölné vele, hogy nézzen szét, mert most volt itt utoljára.
Kb ez ilyen lenne nálunk... :$
Pedig külsötöl függetlenül lehet öszinte és jó ember aki szeret, és lehet szellemileg is igényes, aki viszi majd valamire az életbe, szerintem. :/
azért a nagyszülőknél legyen a közelben szívgyógyszer.
majd viszi a bonbont, és a bort, aztán azt hiszi a majom, hogy el van intézve a házi áldás. előbb az agyát kellene átöltöztetni, kívülre bármit felhúzhat, belül nem változik.
valószínűleg kosztolányi novelákkon nőtt fel, és orvosnak készül a lelkem....
Pszichológiát tanul, mellette dolgozik, nagyon ertelmes fiú. Nincs "szétvarrva", az alkarjain és a combjain vannak igényes minták. Nekem így tetszik. Egyébként az apámnak is sok tetoválása van, és a nagyszüleim kedvelik.
Bár zsák-a-foltra lennénk, szívesen lennék olyan jó, mint ő.
"Egyébként az apámnak is sok tetoválása van,..."
nincs több kérdésem, értek mindent. :)
úgy látszik tévedtem, az ősöknek csak sikerült tovább adni a szépérzéküket. :)
biztosan nagyon jól meg fogják érteni egymást a pasiddal, csak nehogy átessenek a ló túl oldalára, és majd részegen együtt menjenek krvázni egyszer. volt már rá példa ennél jobb helyeken is...
Na álljunk meg kicsit.
Miért ne lehetne tanult, diplomás, rendes ember, aki szeret kicsit kilógni?
Egyébként a szüleim is diplomások, édesapámnak étterme van, édesanyám is vezető pozicióban dolgozik, és én is egy erős iskolában vagyok tagja a DÖK-nek.
Egyébként ilyenkor döbbenek rá, hogy miért külföldön élünk.
Nevetséges előítéletesség folyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!