Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha egy pasi 25 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha egy pasi 25 évesen még nem ért el semmit?

Figyelt kérdés
Van diplomája, de még pályakezdő és nem keres sokat, nincs sok barátja, sok élettapasztalata, és semmi, amire olyan kirívóan büszke lehetne.
2014. szept. 22. 23:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak rövid a karja.
2014. szept. 22. 23:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha van diplomája akkor már elért valamit. Ha el is tudott helyezkedni, akkor szintén. Nincs ezzel semmi gond.
2014. szept. 22. 23:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Ezt nem mondanám semminek azért.
2014. szept. 22. 23:53
 4/11 A kérdező kommentje:
Csak ha körülnézek, látok egy csomó korombelit akinek már saját lakása, új autója, stb van, ezektől meg én még évekre vagyok.
2014. szept. 22. 23:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha jobban körülnézel, akkor meg látsz 50 éves embert is, aki egész életében a szalag mellett gályázik. Persze ha szelektív hallás létezik, szelektív látás miért ne létezhetne? Ha akarom, én is csak az egyik végletet veszem észre, ami alátámasztja az aktuális gondolataimat, a másik felét meg figyelmen kívül hagyom... Szerintem neked politikai pályára kéne menni.
2014. szept. 22. 23:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Ahhoz sajnos nem bírom eléggé a kritikát, és hazudni se tudok jól :)
2014. szept. 22. 23:59
 7/11 anonim ***** válasza:

Sokuknak a szüleik vesznek lakást / autót szerintem. Maguktól nem tudom, talán ha 20 éves koruk óta van valami jól menő vállalkozásuk, akkor tudnak lakást venni, de amúgy nem hiszem.

Volt valami táblázat amúgy, Magyarországon elvileg a legtöbb huszonéves még otthon él a szüleinél, ismerőseim körében is ezt tapasztalom, vagy albérletben laknak, saját lakásuk nem nagyon van, esetleg a szüleiknek.

2014. szept. 23. 00:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Mennyi fizud van?
2014. szept. 23. 00:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Az élet nem egy rohadt határidőnapló, mindenkinek máskor jönnek el bizonyos dolgok.

Neked pl. először érdemes lenne megtanulnod saját magadhoz nézve értékelni az eredményeid, nem a külvilághoz mérve

2014. szept. 23. 07:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Áá dehogy.. Persze,hogy az. Minek kérded,ha te is tudod valószínűleg..
2014. szept. 23. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!