Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó ri**ncnak lenni? Annyira nem értem mi a bban a jó ha minden héten más pasija van egy lánynak és már 12 évesen elveszni a szüzességét?
Dugni jó. Új embereket megismerni jó. stb.
Mindenkinek más az értékrendje, hangulata, sőt életszakaszonként is változhat.
Nekem pl. 3 évig tartós kapcsolatom volt, együtt is éltünk. Előtte csak ismerkedések voltak, de nem mentem bele semmilyen kapcsolatba.
Most sincs minden héten új barátnőm, de úgy általánosságban szívesebben járok ismerkedni, fontos most, hogy új emberekkel találkozzak. Így olykor-olykor becsúszik egy-két kaland. Meg hát, van ami többnek indul, csak nem működik.
21/F
#4:
Azért azt hagy jegyezzem meg szülőként, hogy sokszor az odafigyelès, törődés ellenére is ilyenné válnak a lányok, mert a szülő következetessège, szigora és felügyelete elől sokszor akad valaki "kedves" és "megértő" fiú, vagy egy olyan haver, aki megérti szegény kislányt és jobban tud mindent mint egy tapasztalt felnőtt (szülő), így a lány affelè fordul aki a számára jobbat kínálja, és elhisz mindent amit mondanak neki mert nyilván azt akarja hallani, hogy dicsérik és megèrtik.
Es igy használják ki, válik célponttá, és hiszi el, hogy ő már nagylány akinek így kell viselkedni....na meg persze a hasonló barátnők biztatása és a verseny hogy kinek volt több fiúja.....ebből kimaradni nem lehet (gondolja).
Úgyhogy hidd el sokszor jólnevelt lányok is ilyenné válnak a szülői figyelem ellenére is....najd ha gyermeked lesz, megérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!