Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg fogom ölni magam a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fogom ölni magam a lány miatt, tartok tőle. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
3 éve ismerem, még 2 évig osztálytársak leszünk. Ő egy fél évvel később jött az osztályba, mindenkit elbűvölt, okos, vicces és bőven 10/10-es. Jóban voltunk eddig is, de a nyáron elmentünk így 5en 6an fesztiválozni, aztán összejártunk, és nagyon szoros lett ez a társaság (ő az egyedüli lány benne, nincsenek is lány barátai), legjobb barátok lettünk, és irtózatosan hálás vagyok értük. Aztán azon vettem észre magam, hogy elkedvtelenedek, ha valamiért ő nem tud jönni, hiányzik...stb. Rájöttem, hogy az első pillanattól szeretem. Ahogy rám néz, nevetünk egy poénon, ahogy reggel odajön kezelni mind-mind feldobja a napom, és érzem, hogy szeretem. Elég közvetlen lány,tehát ha kicsit többet iszunk akkor simogatja a hajam, vagy ad egy ölelést, volt olyan is, hogy felvettem a nyakamba...stb. Ő természetesen nem tudja hogy érzek,ugyanis nemrég lett barátja. Fáj azt látni, hogy kiszalad iskola után, és más csókolja, öleli, más teszi boldoggá. A tudat, mikor tudom, hogy azért nem jött, mert vele van elviselhetetlen. Próbálok lazának tűnni, de napról napra egyre nehezebb. Nem tudom elfelejteni. Régebben feljárt hozzám psezni de már nem jön, mert a barátja nem örülne neki, még ettől is meg vagyok fosztva. Mit csináljak? Nem birom ezt így.
2014. szept. 18. 16:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10/2 re pontozlak, mert legalább megkérdezted, és gyönyörűen leírtad.

Írjál.

Sokat.

Van egy pszichiáter (nem M.o.-on), aki az öngyi jelölteket úgy gyógyította, hogy megoldották, hogy TELJESEN EGYEDÜL lehessen valamilyen kis házba. Nem vihetett magával semmi zajkeltőt. Csak olyan dolgokat, amivel

alkotni

- írni, rajzolni, festeni, zenélni lehetett és valamit vitt magával, amivel elvehetné is a saját életét.

Fontos dolgokra ébredt rá az így pár napot eltöltő ember.

2014. szept. 18. 16:57
 12/16 anonim ***** válasza:
*kis házbaN. Nem vihetett magával semmi zajkeltőt, tvt rádiót, számítógépet, gépet, telefont, semmit
2014. szept. 18. 16:59
 13/16 anonim ***** válasza:
hát, átérzem a fájdalmad. szívás. azért lesz jobb is, próbálj meg minél kevesebbet találkozni vele sulin kívül.
2014. szept. 18. 17:08
 14/16 anonim ***** válasza:
A 3 év alatt miért nem léptél?
2014. szept. 18. 17:09
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerelem, szerelem, átkozott gyötrelem.

Mért nem termettél meg minden fa tetején,

minden fa tetején, diófa levelin.

2014. szept. 18. 17:38
 16/16 anonim ***** válasza:
nőj fel!!!
2014. szept. 18. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!