Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok hogy szoktak kezdeményezni egy fiúnál? Fiúk, mi az, amit ti jónak tartok, preferáltok, ha arról van szó, hogy a lány kezdeményez?
Van egy fiú, aki bejön nekem. Szoktunk beszélgetni, személyesen és facebookon is. Általában én kezdeményezek beszélgetéseket, ugyanakkor tök érdeklődő, nyitott srác, tanácsot is ad, ha kell. Ha találkozunk, mindig rám néz és mosolyog.
Eddig sima ügy, kb. mindenki azt gondolná, hogy bejövök neki. Viszont nem haladunk egyről a kettőre, én pedig nem tudom, mit tegyek.
Mivel még nem volt párkapcsolatom és tapasztalatlan vagyok e téren, kicsit félénk is vagyok. Nem merek csak úgy kezdeményezni.
Meg egyébként is, szerintem tök fura lenne, ha én mennék oda hozzá, hogy nincs kedved találkozni velem vagy akármi.
Szóval valami köztes megoldás kellene.
Ráadásul az egyik barátnőmet épp a múlt héten koptatta le elég durván. Ezek után meg félek, hogy én is csalódni fogok. Viszont valami azt súgja legbelül, hogyha nem próbálom meg, nem derül ki, hogy mit gondol rólam és a kialakult helyzetről.
Örülnék a tanácsoknak, ugyanis eléggé bizonytalan vagyok. Sokszor hallom, hogy ma már egyáltalán nem gáz, ha a lány kezdeményes stb., de mégis, milyen az, ha egy lány kezdeményez? Mit csinál? Fiúk, ti minek örülnétek? Hogyan jelezzen a lány? Vagy mit csináljon?
17/L
Köszönöm, hogy megosztottad velem ezt a sztorit. :)
Igazából én is attól félek, hogy pofára esek és nagyon nagyot csalódok. Sajnos csalódtam már nagyot fiúban, talán ezért is vagyok ennyire bizonytalan. Viszont napok óta őrlődök és tudom, hogyha nem próbálom meg, nem is fogom megtudni, hogy mit gondol rólam. Csak azt nem tudom, hogyan tudhatnám meg ezt úgy, hogy ha félreértettem a jeleket, ne legyen túl nagy a pofára esés. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!