Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy embernek ezt írom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy embernek ezt írom udvariasan, az miért nem érti meg, hogy ne irkáljon tovább nekem, miért erőszakoskodik tovább?

Figyelt kérdés

Idézem:

el kell keserítselek, hogy nálam nem ütöd meg a mércét, és sosem fogod. Nem érdekel, hgogy melyik cimlapról lépsz le, vagy pont ellenkezőleg. Én kerülöm az ilyen embereket mint te vagy net-en kivül, ha meg oly "szerencsés" vagyok, hogy net-en belefutok, akkor igyekszem nagyon nagyon rövidre zárni a csevegést.

Ezúton kívánok neked minden jót és szépet, és kérlek, hogy a jövőben ne irkálj nekem, mert nem érdekelnek az írásaid."

2014. szept. 7. 11:17
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Amíg nem tudjuk, mit írt abban a 6 levélben, és mit válaszoltál rá, teljesen hiteltelen. 6-ból 4 válaszlevél, tehát válaszolgattál neki, csodálkozol? Ha adod alá a lovat, persze, hogy ír... :D

Na, szóval én jobban hiszek a saját szememnek. Engem nem zaklat. Egy másik válaszolót sem zaklat. Téged igen. Minimum fura, na...

Zaklatott itt egy aberrált pasi egyszer, és az nem ennyi levéllel járt. :)

2014. szept. 7. 13:43
 32/40 A kérdező kommentje:

*Minimum fura, na...

Nekem is, csak unom.

2014. szept. 7. 13:50
 33/40 anonim ***** válasza:
Az nagyon érdekes lenne te mit válaszoltál:D
2014. szept. 7. 13:51
 34/40 anonim ***** válasza:

Mondhatsz akármit, itt, ezen az oldalon, hacsak más elérhetőséget nem adsz meg, csak az tudja zaklatni levélben folyamatosan az embert, akinek hagyjuk.

Abban a pillanatban, ahogy megelégeljük, egy kattintással le lehet tiltani és a büdös életben többet nem hallunk róla.

2014. szept. 7. 14:03
 35/40 anonim ***** válasza:
52%

Üdv ismét kedves Kérdező,most hogy elkövetted a személyiségi jogok megsértése címszó alatt értendő jogsértést,azzal hogy tudomásra hoztad a nevem,újra írok.:-) Vagy inkább kérdezek.

Miért nem írod ki a neved,és azt hogy mit tartalmaznak a levelek?De hiánytalanul,engedélyezem,bár látom az emberi jogsértés nálad követendő példa.Aztán elemezzük együtt hogy mindenki megértse.

Ez pedig amit nyilván véletlenül kifelejtettél az első idézetedből ami tőlem származik:

Szia!

Merre laksz?Én szoboszlón.

Érdekelne mit takar a ruha,ha akarod cserélhetünk intim képet:-)

Amennyiben nem ez az első ilyen üzenet amit kapsz tőlem,ne haragudj,hagyd figyelmen kívül,vagy tilts le.

Itt már írták páran hogy mi a teendő ha kéretlen levelet kapsz.Véleményed szerint milyen jelentéstartalommal bír az utolsó mondatom?A zaklatás fogalmát pedig majd elmagyarázza Neked az a hölgy akivel már megesett itt.Engem pedig majd továbbra is igazolnak azok akikkel kapcsolatba kerültem.:-)

2014. szept. 7. 14:40
 36/40 anonim ***** válasza:
50%
Pontosan ezt küldte ahogy bemásolta.Szerintem kifejezetten udvarias volt.Szóval kérdező jobb ha befogod azt a kis nyafizós pofidat:)
2014. szept. 7. 14:51
 37/40 anonim ***** válasza:
Pontosan ezt mondom én is, kedves 77%-os társam. :)
2014. szept. 7. 14:57
 38/40 A kérdező kommentje:

33 Pén ezt válaszoltam rá:

" ma 09:22

Az üzenet témája: Re:

Az üzenet szövege: Már irkáltál, szóval a szokásps szöveget, légyszi másnak. És még mindig nem ismerkedem.

Köszi a megértésed, minden jót:)"

2014. szept. 7. 16:18
 39/40 anonim ***** válasza:
Legalább letiltottad, vagy még vársz kicsit, hátha sikerül még jobban felhívni a figyelmet magadra és még kiprovokálni néhány üzenetet tőle?
2014. szept. 7. 16:28
 40/40 A kérdező kommentje:
39 Nem vagyok az a provokálós ember. Élni és élni hagyni, nekem ez a mottóm:D
2014. szept. 7. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!