Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy embernek ezt írom udvariasan, az miért nem érti meg, hogy ne irkáljon tovább nekem, miért erőszakoskodik tovább?
Idézem:
el kell keserítselek, hogy nálam nem ütöd meg a mércét, és sosem fogod. Nem érdekel, hgogy melyik cimlapról lépsz le, vagy pont ellenkezőleg. Én kerülöm az ilyen embereket mint te vagy net-en kivül, ha meg oly "szerencsés" vagyok, hogy net-en belefutok, akkor igyekszem nagyon nagyon rövidre zárni a csevegést.
Ezúton kívánok neked minden jót és szépet, és kérlek, hogy a jövőben ne irkálj nekem, mert nem érdekelnek az írásaid."
Amíg nem tudjuk, mit írt abban a 6 levélben, és mit válaszoltál rá, teljesen hiteltelen. 6-ból 4 válaszlevél, tehát válaszolgattál neki, csodálkozol? Ha adod alá a lovat, persze, hogy ír... :D
Na, szóval én jobban hiszek a saját szememnek. Engem nem zaklat. Egy másik válaszolót sem zaklat. Téged igen. Minimum fura, na...
Zaklatott itt egy aberrált pasi egyszer, és az nem ennyi levéllel járt. :)
*Minimum fura, na...
Nekem is, csak unom.
Mondhatsz akármit, itt, ezen az oldalon, hacsak más elérhetőséget nem adsz meg, csak az tudja zaklatni levélben folyamatosan az embert, akinek hagyjuk.
Abban a pillanatban, ahogy megelégeljük, egy kattintással le lehet tiltani és a büdös életben többet nem hallunk róla.
Üdv ismét kedves Kérdező,most hogy elkövetted a személyiségi jogok megsértése címszó alatt értendő jogsértést,azzal hogy tudomásra hoztad a nevem,újra írok.:-) Vagy inkább kérdezek.
Miért nem írod ki a neved,és azt hogy mit tartalmaznak a levelek?De hiánytalanul,engedélyezem,bár látom az emberi jogsértés nálad követendő példa.Aztán elemezzük együtt hogy mindenki megértse.
Ez pedig amit nyilván véletlenül kifelejtettél az első idézetedből ami tőlem származik:
Szia!
Merre laksz?Én szoboszlón.
Érdekelne mit takar a ruha,ha akarod cserélhetünk intim képet:-)
Amennyiben nem ez az első ilyen üzenet amit kapsz tőlem,ne haragudj,hagyd figyelmen kívül,vagy tilts le.
Itt már írták páran hogy mi a teendő ha kéretlen levelet kapsz.Véleményed szerint milyen jelentéstartalommal bír az utolsó mondatom?A zaklatás fogalmát pedig majd elmagyarázza Neked az a hölgy akivel már megesett itt.Engem pedig majd továbbra is igazolnak azok akikkel kapcsolatba kerültem.:-)
33 Pén ezt válaszoltam rá:
" ma 09:22
Az üzenet témája: Re:
Az üzenet szövege: Már irkáltál, szóval a szokásps szöveget, légyszi másnak. És még mindig nem ismerkedem.
Köszi a megértésed, minden jót:)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!