Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mikor szoktátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mikor szoktátok megnézni egy csaj popsiját? Amkkor udvariasan előre engeditek?

Figyelt kérdés

2014. aug. 7. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
punci nyalas utan
2014. aug. 7. 18:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor csak alkalom nyílik rá, de nem feltűnően.
2014. aug. 7. 18:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez egy undorító közhely, hogy csak emiatt engedjük előre, mert már azzal is baj van, ha udvariasak vagyunk.

Egészen meglepő módon elsősorban akkor nézem meg egy lány fenekét, ha éppen háttal áll nekem, de akkor sem mindig.

2014. aug. 7. 18:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Pedig szinte mindig, volt rá példa hogy 1 randin azért engedgettem előre folyton hogy megnézzem, de rá is jött elég hamar xD mondjuk nem zavarta ugyan úgy előre ment.
2014. aug. 7. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyilván azért engedem előre..
2014. aug. 7. 18:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

ehhez mi a tökömért kell előre engedni. Simán mögé is mehetek, lemaradhatok, sétálhatok mögötte, már alapból mögötte vagyok.

Szerinted az egyetlen mód erre az lenne, hogy előre engedem? jaj-jaj

aki csak így tud popsit nézni hááát az elég szánalmas. Nekem ehhez nincs szükségem ilyesmire, megtudom ezt oldani másképp

de persze a gyerekes anyukát is ezért engedem előbb felszállni a buszon, főleg ha jól néz ki, de ha nem akkor is mert ugye már úgyse számít milyen csak segg legyen...

2014. aug. 7. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!