Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy embernek ezt írom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy embernek ezt írom udvariasan, az miért nem érti meg, hogy ne irkáljon tovább nekem, miért erőszakoskodik tovább?

Figyelt kérdés

Idézem:

el kell keserítselek, hogy nálam nem ütöd meg a mércét, és sosem fogod. Nem érdekel, hgogy melyik cimlapról lépsz le, vagy pont ellenkezőleg. Én kerülöm az ilyen embereket mint te vagy net-en kivül, ha meg oly "szerencsés" vagyok, hogy net-en belefutok, akkor igyekszem nagyon nagyon rövidre zárni a csevegést.

Ezúton kívánok neked minden jót és szépet, és kérlek, hogy a jövőben ne irkálj nekem, mert nem érdekelnek az írásaid."

2014. szept. 7. 11:17
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

#18, Csak halkan jegyezném meg, a mai világban sajnos már 1 végtelenül szerencsétlen fényképpel is bárkit meg lehet zsarolni.

A zsaroláshoz nem kell feltétlenül a személyes ismeretség.

Erről az esetről többé-kevésbé már megismertük az okozatot, de az OKRÓL -hogy miért is fajultak idáig a dolgok- még semmit se tudunk.

66%-os, Neked csak annyit írnék, ha tényleg valamivel "markodban" tartod a Kérdezőt, akkor gondolj arra, hogy bármikor NAGYON-NAGYON KOMOLYRA is fordulhat a dolog!

A zaklatás és a zsarolás egyáltalán nem játék!!!!

2014. szept. 7. 12:14
 22/40 anonim ***** válasza:
akkor most mi lett beszéltek még vagy letiltotás lett?nagyon érdekelne
2014. szept. 7. 12:17
 23/40 A kérdező kommentje:
17 Semmivel nem tud zsarolni senki:D
2014. szept. 7. 12:45
 24/40 A kérdező kommentje:
18 Tévedni emberi dolog, sosem webcamozok senkivel:D Szóval ez is lukra futott:D
2014. szept. 7. 12:46
 25/40 A kérdező kommentje:

21 Egy ilyennel nyitott, mint "beköszönés":

"Merre laksz?Én szoboszlón.

Érdekelne mit takar a ruha,ha akarod cserélhetünk intim képet:-) "

Számomra az ilyen fazon nulla. Nem kell, nem érdekel. Menjen ahhoz akinek kell. Nekem nem.

2014. szept. 7. 12:49
 26/40 anonim ***** válasza:

Jé!nekem is pont ezt írta tegnap:DDD

de én nem törődök vele mert udvariasan azt írta ha zavarom ne válaszoljak v tiltsam le:) A betűvel kezdődik a neve..

2014. szept. 7. 12:58
 27/40 anonim ***** válasza:

Meddig kívánod még szórakoztatni a közt?Látom az önigazolás remekül megy.Ez a tőlem származó bemásolt szöveg nem fedi a valóságot.Egyszerűen csak kiragadtad belőle azt a részt amivel magadnak igazolást szerezhetsz.:-)

Ha már voltál olyan kedves hogy bemásoltad,kérlek egészítsd ki a hiányzó részekkel,így érdekesebb és érthetőbb is lesz a műsorod a nagy érdemű válaszolóknak.Bár ez a Te helyzeteden semmit nem fog változtatni.:-)

2014. szept. 7. 13:04
 28/40 anonim ***** válasza:
Nekem is írt, és egy egyértelmű elutasítás után (1 azaz egy mondat) nem zaklat. Tehát szerintem te hazudsz, és valamivel igenis felhergelted annyira, hogy írogasson neked továbbra is.
2014. szept. 7. 13:24
 29/40 A kérdező kommentje:

28 Nem szoktam hazudni, maximum nem nyitom ki a számat.

Lásd:

Atek Re: Re: ma 11:15 Megnéz

Atek Re: Re: ma 10:56 Megnéz

Atek Re: Re: ma 10:47 Megnéz

Atek Re: Re: ma 10:41 Megnéz

Atek ma 10:34 Megnéz

Atek ma 09:18 Megnéz

2014. szept. 7. 13:37
 30/40 A kérdező kommentje:

29+

*Nekem is írt, és egy egyértelmű elutasítás után (1 azaz egy mondat) nem zaklat.

Nekem "csak" ennyiszer irt egy sima elutasitás után, ugy hogy te igen szerencsés vagy.

2014. szept. 7. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!