Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy embernek ezt írom udvariasan, az miért nem érti meg, hogy ne irkáljon tovább nekem, miért erőszakoskodik tovább?
Idézem:
el kell keserítselek, hogy nálam nem ütöd meg a mércét, és sosem fogod. Nem érdekel, hgogy melyik cimlapról lépsz le, vagy pont ellenkezőleg. Én kerülöm az ilyen embereket mint te vagy net-en kivül, ha meg oly "szerencsés" vagyok, hogy net-en belefutok, akkor igyekszem nagyon nagyon rövidre zárni a csevegést.
Ezúton kívánok neked minden jót és szépet, és kérlek, hogy a jövőben ne irkálj nekem, mert nem érdekelnek az írásaid."
#18, Csak halkan jegyezném meg, a mai világban sajnos már 1 végtelenül szerencsétlen fényképpel is bárkit meg lehet zsarolni.
A zsaroláshoz nem kell feltétlenül a személyes ismeretség.
Erről az esetről többé-kevésbé már megismertük az okozatot, de az OKRÓL -hogy miért is fajultak idáig a dolgok- még semmit se tudunk.
66%-os, Neked csak annyit írnék, ha tényleg valamivel "markodban" tartod a Kérdezőt, akkor gondolj arra, hogy bármikor NAGYON-NAGYON KOMOLYRA is fordulhat a dolog!
A zaklatás és a zsarolás egyáltalán nem játék!!!!
21 Egy ilyennel nyitott, mint "beköszönés":
"Merre laksz?Én szoboszlón.
Érdekelne mit takar a ruha,ha akarod cserélhetünk intim képet:-) "
Számomra az ilyen fazon nulla. Nem kell, nem érdekel. Menjen ahhoz akinek kell. Nekem nem.
Jé!nekem is pont ezt írta tegnap:DDD
de én nem törődök vele mert udvariasan azt írta ha zavarom ne válaszoljak v tiltsam le:) A betűvel kezdődik a neve..
Meddig kívánod még szórakoztatni a közt?Látom az önigazolás remekül megy.Ez a tőlem származó bemásolt szöveg nem fedi a valóságot.Egyszerűen csak kiragadtad belőle azt a részt amivel magadnak igazolást szerezhetsz.:-)
Ha már voltál olyan kedves hogy bemásoltad,kérlek egészítsd ki a hiányzó részekkel,így érdekesebb és érthetőbb is lesz a műsorod a nagy érdemű válaszolóknak.Bár ez a Te helyzeteden semmit nem fog változtatni.:-)
28 Nem szoktam hazudni, maximum nem nyitom ki a számat.
Lásd:
Atek Re: Re: ma 11:15 Megnéz
Atek Re: Re: ma 10:56 Megnéz
Atek Re: Re: ma 10:47 Megnéz
Atek Re: Re: ma 10:41 Megnéz
Atek ma 10:34 Megnéz
Atek ma 09:18 Megnéz
29+
*Nekem is írt, és egy egyértelmű elutasítás után (1 azaz egy mondat) nem zaklat.
Nekem "csak" ennyiszer irt egy sima elutasitás után, ugy hogy te igen szerencsés vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!