Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázzam le udvariasan a férfiakat?
Nyíltan leszbikus nő vagyok, nem kimondottan nőies, de nem is férfias, inkább az arany középútba tartozom. Mostanában felfigyeltem rá, hogy egyszerűen rám ragadnak a férfiak, pedig pontosan tudják, hogy én hogy állok ilyen téren. Nem vagyok még egy hatalmas szépség sem, az alakom sem olyan kifogástalan, hogy arra fogjam, lényeg a lényeg, nem vagyok bombanő, de mégis randikat akarnak, ide-oda akarnak kísérgetni szórakozni, és volt, hogy szerelmet is vallottak. Nem tudom, hogyan mondhatnék udvariasan nemet nekik, mert tényleg nem megbántani akarom őket, de egyszerűen kellemetlenül érzem magam emiatt. Csak kulturált válaszokat kérnék
Köszönöm
Szerintem kihívásnak érzik az orientációdat, és "jó útra akarnak téríteni".
Sok tökfej azt gondolja, hogy azért fordul egy nő a nők felé, mert nem izélték még meg rendesen.
Én hagyni szoktam, had csodáljanak... úgyis 5/10-es az önbizalmam, nem árt neki a tuning.
De persze ha nagyon nyomul valaki, akkor már azért kijelentem, hogy ezt nem pártolom és befejezheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!