Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy embernek ezt írom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy embernek ezt írom udvariasan, az miért nem érti meg, hogy ne irkáljon tovább nekem, miért erőszakoskodik tovább?

Figyelt kérdés

Idézem:

el kell keserítselek, hogy nálam nem ütöd meg a mércét, és sosem fogod. Nem érdekel, hgogy melyik cimlapról lépsz le, vagy pont ellenkezőleg. Én kerülöm az ilyen embereket mint te vagy net-en kivül, ha meg oly "szerencsés" vagyok, hogy net-en belefutok, akkor igyekszem nagyon nagyon rövidre zárni a csevegést.

Ezúton kívánok neked minden jót és szépet, és kérlek, hogy a jövőben ne irkálj nekem, mert nem érdekelnek az írásaid."

2014. szept. 7. 11:17
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
50%
Sok lány teljesen korrekt és normális palikat is lekoptat...
2014. szept. 7. 11:31
 12/40 A kérdező kommentje:

10 Az lesz, ha még egyet ír.

Egyébként az inditó kérdésem után még 2x ismét irt, ezért tettem ki a kérdésben.

2014. szept. 7. 11:33
 13/40 anonim ***** válasza:
Látom már Te sem vagy teljesen ép.
2014. szept. 7. 11:43
 14/40 anonim ***** válasza:
Már régen letilthattad volna, ne hisztériázz. Ha nem tiltod le, akkor nem is értem, mire számítasz. Meg is érdemled, ha ennyi eszed nincs, hogy kattints egyet és ezzel megszüntesd a problémát.
2014. szept. 7. 11:45
 15/40 anonim ***** válasza:
Na látod lelkem:-) rossz szelek fújnak most rád.Akkor már tedd ki az előzményeket is,meg engedem had lásson mindenki tisztán,már kíváncsi vagyok a végkifejletre.:-)
2014. szept. 7. 11:49
 16/40 anonim ***** válasza:
Hoppá.Megengedem egyben,elnézést.:-)
2014. szept. 7. 11:52
 17/40 anonim ***** válasza:

Ahha értem lassan a dolgot:D

Valamivel zsarolod azért nem tilt le 66%-os.

2014. szept. 7. 11:53
 18/40 anonim ***** válasza:

Ha valamivel zsarolni tudná, akkor ismerniük kéne egymást, és nem éppen úgy tűnik. :D

Szerintem 66%-os bepróbálkozott a kérdezőnél, aki először belement, esetleg valami webkam-chatszexet is folytattak, aztán meggondolta magát, de már késő. :D

2014. szept. 7. 11:58
 19/40 anonim ***** válasza:
66%-os, írjál még ide, hozom a popcornt. :D Legalább tanul a kérdező némi problémakezelést, mert úgy tűnik, nagyon nem megy neki...
2014. szept. 7. 11:59
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért kell ezt ennyire túlhisztizni?

Megmondtad neki, hogy ne írjon, egyszer, kétszer, ha nem érti meg, nem kell rá reagálni. Ha továbbra is írogat, nem kell elolvasni, figyelembe venni. Ha meg végképp tudni sem akarsz róla, letiltod és ennyi.

Ez annyira végtelenül egyszerű!

2014. szept. 7. 12:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!