Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtaláltam a tökéletes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtaláltam a tökéletes férfit, de sajnos már foglalt?

Figyelt kérdés

30 éves nő vagyok, világ életemben válogatós voltam, mindig volt valami bibi a jelöltekkel. De nemrégiben megtaláltam ŐT.

31 éves, jó képű, sportos felépítésű, jól öltözött, NORMÁLIS, humoros férfi. Tele van célokkal, maximálisan férfias, udvarias, családcentrikus. 2 saját lakása van, autó, egy nagy multicégnél vezető mérnök, nagyon magas fizetéssel. (nem akarok anyagiasnak tűnni, de ezzel szeretném érzékeltetni, hogy mennyire sikeres az üzleti életben)

A bökkenő az, hogy barátnője van (de még nem jegyezte el).

Egy buliban ismertem meg, már első látásra nagyon tetszett, de érdekes volt, hogy egyáltalán nem nézte a csajokat, nem azokkal volt elfoglalva, inkább a barátaival, pedig láthatóan minden nő vevő lett volna rá. Először azt gondoltam, nha ez tuti meleg.... :) De egy kis beszélgetés után felhozta a barátnőjét.

Olyan csalódott lettem, mert nekem pont egy ilyen férfi kell :(

Nem akarok én semmit sem, nem akarnék én bekeverni, csak most olyan csalódott vagyok.

2014. szept. 5. 17:25
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Kedves 18-as, a "kérdésemre" adott válaszok közül egyiket sem pontoztam, és nincs is tervben. Nem értékelni akarom a válaszokat, hanem szimplán meghallgatni.
2014. szept. 5. 18:12
 22/25 A kérdező kommentje:
Én abban nem látok kivetni valót, ha valaki szórakozik, ez nem egy diszkó volt, hanem egy igényes élőzenés bár, ahol inkább iszogatnak és beszélgetnek az emberek. Ettől még nem húznám rá egy férfire, hogy csak a bulizáson jár az agya, meg hogy biztos léhűtő.
2014. szept. 5. 18:15
 23/25 anonim ***** válasza:
Én is válogatós vagyok, de ez nálam kimerül abban, hogy én olyan férfit szeretnék magamnak, akihez vonzódok is, ennyi. Külsőre olyan sokféle potenciális és valós társ volt, hogy max. csak főbb vonulatokról tudok beszélni, de ezek sem kizárólagosak, inkább a személyiség az, ami engem megfog egy férfiban. Nem is értem, hogy miért fontos a sportos és sármos külső neked, kérdező. Másrészt a családcentrikusságnak csak úgy működik, ha te hajlandó vagy perfekt háziasszony lenni, mert egy ilyen vezető pozícióban lévő ember bizony nem fog egy millimétert sem hátrébb lépni a karrierben, mert a férfiaknak családcentrikusság = szereti a gyerekeit, de sokszor semmi több. Harmadszor pedig csak azt szeretném megosztani, hogy én a tipikus kicsúfolt, lenézett bula voltam, igazi rút kiskacsa, aki nem szocializál a többiekkel, nem bulizik, nem dugatja magát a fél sulival. Most már, hogy ápoltabb, igényesebb, szebb és nőiesebb vagyok, a régi bandát le se köpöm. És persze most már törnék magukat a férfiak, hogy legalább egy numerára meglegyek nekik, de most már ők nem kellenek nekem. Ha ezelőtt nem néztek még emberszámba sem, akkor ők is elhúzhatnak most a p|cs@ba. Részben ez is a válogatósságom oka, egyfajta dac, düh és ellenségesség.
2014. szept. 5. 18:32
 24/25 anonim ***** válasza:
48%

"KÉT nárcisztikus soha nem fér meg egymással"

Kedves 8-as, tisztában vagy a nárcisztikus szó jelentésével? Egy nárcisztikus ember nem beszél a párjáról meg a családjáról, csak leginkább magáról.

Teljes mértékben megértelek kérdező, tényleg egy álompasi. Két dolgot fűznék csak hozzá, szerintem ha az igényeidet nézzük, változtass a sorrenden: jóképű, sportos, jól öltözött... ehelyett inkább családcentrikus, megértő, humoros. Persze fontos, hogy hogy néz ki, meg hogy meglegyen közöttetek a szikra, de azt hiszem ez kevés. Ne a külsőségek alapján keresgélj.

Az pedig, hogy a barátnőjét nem a külsőségek alapján választotta (elmondásod szerint nem egy hű, de jó nő), az még inkább a pasi értékét növeli.

30/N mérnökfeleség:)

2014. szept. 5. 18:55
 25/25 anonim ***** válasza:

24-es: Igazad van, annak teljesen elégnek kellene lennie, ha ápolt és igényes magára. A sármos, sportos külső már csak egy plusz lehetne.

27/valószínűleg már mindenről lekéstem

2014. szept. 5. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!