Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam a tökéletes férfit, de sajnos már foglalt?
30 éves nő vagyok, világ életemben válogatós voltam, mindig volt valami bibi a jelöltekkel. De nemrégiben megtaláltam ŐT.
31 éves, jó képű, sportos felépítésű, jól öltözött, NORMÁLIS, humoros férfi. Tele van célokkal, maximálisan férfias, udvarias, családcentrikus. 2 saját lakása van, autó, egy nagy multicégnél vezető mérnök, nagyon magas fizetéssel. (nem akarok anyagiasnak tűnni, de ezzel szeretném érzékeltetni, hogy mennyire sikeres az üzleti életben)
A bökkenő az, hogy barátnője van (de még nem jegyezte el).
Egy buliban ismertem meg, már első látásra nagyon tetszett, de érdekes volt, hogy egyáltalán nem nézte a csajokat, nem azokkal volt elfoglalva, inkább a barátaival, pedig láthatóan minden nő vevő lett volna rá. Először azt gondoltam, nha ez tuti meleg.... :) De egy kis beszélgetés után felhozta a barátnőjét.
Olyan csalódott lettem, mert nekem pont egy ilyen férfi kell :(
Nem akarok én semmit sem, nem akarnék én bekeverni, csak most olyan csalódott vagyok.
"KÉT nárcisztikus soha nem fér meg egymással"
Kedves 8-as, tisztában vagy a nárcisztikus szó jelentésével? Egy nárcisztikus ember nem beszél a párjáról meg a családjáról, csak leginkább magáról.
Teljes mértékben megértelek kérdező, tényleg egy álompasi. Két dolgot fűznék csak hozzá, szerintem ha az igényeidet nézzük, változtass a sorrenden: jóképű, sportos, jól öltözött... ehelyett inkább családcentrikus, megértő, humoros. Persze fontos, hogy hogy néz ki, meg hogy meglegyen közöttetek a szikra, de azt hiszem ez kevés. Ne a külsőségek alapján keresgélj.
Az pedig, hogy a barátnőjét nem a külsőségek alapján választotta (elmondásod szerint nem egy hű, de jó nő), az még inkább a pasi értékét növeli.
30/N mérnökfeleség:)
24-es: Igazad van, annak teljesen elégnek kellene lennie, ha ápolt és igényes magára. A sármos, sportos külső már csak egy plusz lehetne.
27/valószínűleg már mindenről lekéstem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!