Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam a tökéletes férfit, de sajnos már foglalt?
30 éves nő vagyok, világ életemben válogatós voltam, mindig volt valami bibi a jelöltekkel. De nemrégiben megtaláltam ŐT.
31 éves, jó képű, sportos felépítésű, jól öltözött, NORMÁLIS, humoros férfi. Tele van célokkal, maximálisan férfias, udvarias, családcentrikus. 2 saját lakása van, autó, egy nagy multicégnél vezető mérnök, nagyon magas fizetéssel. (nem akarok anyagiasnak tűnni, de ezzel szeretném érzékeltetni, hogy mennyire sikeres az üzleti életben)
A bökkenő az, hogy barátnője van (de még nem jegyezte el).
Egy buliban ismertem meg, már első látásra nagyon tetszett, de érdekes volt, hogy egyáltalán nem nézte a csajokat, nem azokkal volt elfoglalva, inkább a barátaival, pedig láthatóan minden nő vevő lett volna rá. Először azt gondoltam, nha ez tuti meleg.... :) De egy kis beszélgetés után felhozta a barátnőjét.
Olyan csalódott lettem, mert nekem pont egy ilyen férfi kell :(
Nem akarok én semmit sem, nem akarnék én bekeverni, csak most olyan csalódott vagyok.
Hát ha egy férfi, akinek komoly kapcsolata van, hagyja magát elcsábítani valakinek, aki ráhajt, akkor az tutira nem egy "tökéletes" férfi. Ezt az egyik korábbi válaszolónak.
Kérdező, én is 34 évesen találtam olyanra, aki nekem megfelelt, úgyhogy még nem kell kapuzárási pánikolnod. ;)
Húha, kibújt a szög a zsákból...
Valószínűleg azt az egyszerű lányt nagyon szereti, és egy felszínes nő (mint te), aligha rúghat labdába ;) Ő tényleg szereti és ismeri azt a "tökéletes" férfit, te meg egy találkozás után már leszűrted, hogy hozzád illene. Kicsit gyerekes csak ez a hozzáállás.
Én sem vagyok bombanő (a nagy többség számára), mégis imád a férjem, pedig ő is jó parti ám, csak mondom.
A listád végére írd oda, hogy szabad és téged akar. ,)
(Lehet az egyszerű barátnője, még csóró egyetemistaként ismerte meg, mindenféle lista nélkül. Mondjuk az is sokat elárul, hogy a barátnőt a profilképe alapján ítéled meg.)
Nem is értem, miért vagy egyedül? Hisz nem vágysz másra, minthogy a pasi legyen tökéletes testű, jóképű, jó állású, gazdag, csupa jó tulajdonságokkal teli...
Te mit tudsz nyújtani a férfiaknak azon kívül, hogy irreális elvárásaid vannak feléjük?
igen, nekem is a barátnő felhozása volt az egyértelmű jel...
Nem akarok beképzeltnek tűnni, de általában a férfiaknak bejövök, ezért is vagyok válogatós, mert van rá lehetőség, és talán sértette az egómat, hogy jött egy nekem való férfi, aki meg semmit nem akar.
Szerintem el fogja venni, mert beszélgettünk a családról, úgy derült ki mennyire családcentrikus. Mondta, hogy egy kicsit konzervatív, tehát csak az esküvő után szeretne gyerekeket, legalább 3-at. És a barátnőjéről úgy beszélt, mint az anyajelöltről.
Leírtad kb a példaképemet. Szeretnék én is ilyen lenni 31 évesen. Remélem minden esélyem megvan rá. De 31 évesen még én sem akarnék gyerekeket.
Az egyik hozzászóló mondta, hogy biztos úgy lehet sikeres, hogy benyalt az aktuális kormánynak. Szerintem ez nem feltétlenül igaz. Mondtad, hogy mérnök. Nem mondtad milyen. De én feltételezem, hogyha sikeres, akkor lehet szoftveres vagy elektronikával foglalkozik. Ebben az iparban nagyon könnyű mostanában feltörni. Csak egy jó ötlet kell, meg kitartás, hogy felszívja az ember magába a tudást az ötlet megvalósításához szükséges technológiákhoz.
Az meg kicsit durva tőled, Kedves Kérdező, hogy azért tartottad melegnek, mert nem nyáladzott a ribik után és inkább a barátaival volt. Én is hűséges típus vagyok.
Amúgy nemtom mennyire fentartható ez az életforma párkapcsolattal. Én ahogy tapasztalom, a mai nők többségének nagyon nagy a ráfordított időigénye. Kb lehetetlen sikeresnek lenni egy szakmában, egészséges maradni, sportosnak lenni és egy párkapcsolatot megtartani.
Ezért is van olyan érzésem, hogy egyedül fogok megdögleni :)
Amúgy érdekes nézni a felnőttek világát. Szerintem ez az illető, akit leírt a Kérdező, pont olyan, akit 10-15 évvel ezelőtt mindenki csúfolt, magányos volt és kinézték mindenhonnan. Mert amíg a többiek buliztak meg kavartak akivel tudtak, ő tanult. Szerintem, Kedves Kérdező, ha ismerted volna 10-15 évvel ezelőtt, neked akkor tuti nem kellett volna. Lehet lenézted volna és azt mondtad volna rá, hogy fúj :) Persze nem ismerlek, csak a leírásodból, fogalmazásodból elképzeltem rólad egy személyiséget, ami lehet nem is igaz :)
Soha nem néztem le az okos embereket és pláne nem a hűséges embereket. Jó, hogy ilyen harmonikus egyensúlyt tud tartani a munkája és a családi élete között.
Nem a férfiak pénzére utazom, magam is diplomás, 2 nyelven beszélő nő vagyok, korrekt fizetéssel, lakásom is van.
Nem erre van szükségem, hanem ezekkel a tárgyi dolgokkal akartam érzékeltetni egy férfi sikerességét, ami számomra fontos. Szeretek felnézni egy férfire.
8-as voltam: miért kellett lepontozni? Ennyire fáj az igazság?
Én ismerem az emberi jellemet, KÉT nárcisztikus soha nem fér meg egymással, kedves Kérdező. Csak hogy tudd.
"Belegondolva, nem tudom mennyire számít hűségesnek, hogyha elmegy valaki egy céges bulira, a barátnője pedig nincs ott. Bár az is igaz, hogy nem foglalkozott a többi nővel és a barátaival volt"
Mit keresne a párunk céges bulin? Mi is elmegyünk egymás nélkül, mert nálunk nem szokás párt vinni. Úgyis olyan dolgokról zajlik ott a társalgás, amiről egy kívülálló mit sem értene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!