Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy egy 26...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy egy 26 éves jóképű, teletetovált srác képtelen találni maga mellé egy normális, nem hipszer lányt, akivel eltölthetné az idejét?

Figyelt kérdés

Amíg a rengeteg átlagjani a legjobb lányokkal lógnak. Pedig pesti vagyok, nem vidéken élek, és csak egy normális nőre vágyom, akit magam mellett tudhatok.

Hülye kérdés, de elképesztő a sok jellegtelen pasi, a mellettük tipegő nőkkel. Ki érti ezt?

2014. szept. 5. 15:26
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

19-es:

Végre egy értelmes válasz, köszönöm! Igen, hasonló cipőben járunk.

2014. szept. 5. 16:49
 22/22 anonim ***** válasza:
Nem ertem, hogy miert ilyen nagy dolog, hogy tele vagy varrva. Olyan, mintha tobbnek erezned magad emiatt. Rajtam is van tetovalas, idovel tobbet is szeretnek, de nem szeretnem, hogy megvaltoztasson. A kulsodet leirtad, de mik a belso ertekeid? 20/L
2014. szept. 5. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!