Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy egy 26 éves jóképű, teletetovált srác képtelen találni maga mellé egy normális, nem hipszer lányt, akivel eltölthetné az idejét?
Amíg a rengeteg átlagjani a legjobb lányokkal lógnak. Pedig pesti vagyok, nem vidéken élek, és csak egy normális nőre vágyom, akit magam mellett tudhatok.
Hülye kérdés, de elképesztő a sok jellegtelen pasi, a mellettük tipegő nőkkel. Ki érti ezt?
Mert ilyen a gondolkodásod "átlagjani a legjobb lányokkal lógnak"....gondolom akkor milyen lehet a személyiséged is...
N24
"Na milyen. Fejts meg egy kiragadott félmondatból."
Erről beszélek :D Lenéző már az is ahogy itt irkálsz. Én szerintem (és jöhetnek a lepontozóhuszárok) te egy TIPIKUS tetovált, kigyúrt srác lehetsz, aki a mindennapjait a kondiban tölti s mindemellett nem csak az izmait de az egóját is gyúrja s ezáltal lenézed az "átlagjanikat", akik normálisak s így normális csajokkal vannak. És a "magas" egód miatt nem kellhetsz senkinek sem. Legalábbis nekem tuti nem kellenél.
Vagy te azért vagy "átlagfefetti" mert tetkós és "jóképű" vagy?! Istenem...
e hogy betámadták :) a legtöbb kondis,gyúrós,tetkós srác érzékeny lelkű egyén.
ez a tag is olyan lehet.
"Most pedig ugorj a kútba."
Akkor ezekszerint betaláltam ;)
Köszönöm jókívánságod, de most kihagynám ;) Esetleg ezt én tudnám neked havasolni :)
"legtöbb kondis,gyúrós,tetkós srác érzékeny lelkű egyén."
Én még ilyenről nem hallottam :O :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!