Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy egy 26...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy egy 26 éves jóképű, teletetovált srác képtelen találni maga mellé egy normális, nem hipszer lányt, akivel eltölthetné az idejét?

Figyelt kérdés

Amíg a rengeteg átlagjani a legjobb lányokkal lógnak. Pedig pesti vagyok, nem vidéken élek, és csak egy normális nőre vágyom, akit magam mellett tudhatok.

Hülye kérdés, de elképesztő a sok jellegtelen pasi, a mellettük tipegő nőkkel. Ki érti ezt?

2014. szept. 5. 15:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
*javasolni
2014. szept. 5. 15:45
 12/22 A kérdező kommentje:

Mibe találtál bele bogaram?

Kiforgattad a szavaim, és jellemztél, pedig egy szót nem váltottunk. Havasolgass csak.

Megjött a bológatójános is? Hajrá, egykét egyetértő komment, és hátha csurrancseppen neked is pár coelhós pun*i!

2014. szept. 5. 15:47
 13/22 anonim ***** válasza:

Kijavítottam a helyesírási hibám IQ harcos :*

"Megjött a bológatójános is? Hajrá, egykét egyetértő komment, és hátha csurrancseppen neked is pár coelhós pun*i!"

Látod ennyire alpári vagy, hogy kulturáltan nem is tudsz beszélni ;) És kinek kell Coelho-s (!!! ;) ) pni?!

2014. szept. 5. 15:50
 14/22 anonim ***** válasza:
Én szívesen ismerkednék veled :)
2014. szept. 5. 15:50
 15/22 anonim ***** válasza:
5-ös válaszolóval egyet értek, lekezelően írsz másokról ez még abból a pár mondatból is érződik. Az, hogy tetkód van, pesti vagy nem tesz jobb emberré másoknál. Az meg, hogy a nők erőszakolnak bele a rossz fiú keretbe már ne is haragudj szimpla felelősség hárítás, persze mindig más a hibás. Engem se érdekelnek a maguktól elszállt másokat lenéző pasik. Amúgy úgy tűnik rajtad kívül az összes válaszoló érti miért nem kellesz te a nőknek.
2014. szept. 5. 15:51
 16/22 anonim ***** válasza:

semmi sértő nem volt a válaszomban,ez a hely ahonnan legutolsónak kéne nő nekem..nem mint neked te magányos veréb.

azért nincs nőd,mert veréb vagy és nagy a pofád,egy 40kilós cigány gyerek az ilyet mint te boxerig vetkőzteti.Örülj h segítek,és ne ugassál be.

2014. szept. 5. 15:52
 17/22 A kérdező kommentje:

Semmmi olyat nem olvastam tőled Apollo, amiben "segítenél". Nem is kértelek rá, így kérlek te ne ugass be.

Gondolom hogy nem azért vagy, persze, a "párkapcsolatok" aloldal nem is erről szól.

2014. szept. 5. 16:09
 18/22 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, hogy egy ilyen agyontetovált budapesti bunkó miért akar magának normális nőt. A normális nők a normális srácoknak dukálnak. A kérdezőnek meg ott vannak a ribik.
2014. szept. 5. 16:24
 19/22 anonim ***** válasza:
Kérdező: Szerintem nem vagy bunkó, én értem mi akarsz mondani! Nekem is van egy stílusom, ilyen hip-hopos alteres stb (ezt mondják) és kifejezetten a hasonló stílusú lányok figyelnek fel rám, mondhatni ők nyitottak az ismerkedésre. Sokszor van az, hogy egy "normális" külsejű átlag csaj semmibe vesz, vagy azt mondja húúú te biztos elmész egy bulira aztán összefekszel bárkivel stb. és hiába bizonygatod hogy nem, annál jobban azt hiszik. Szerintem az "átlagjani" alatt te azt érted, hogy a külső az önkifejezés egy formája, és sokan nem élnek ezzel a lehetőséggel, hanem olyan.. átlagosak, nincs stílusuk. Nem értem mit kell itt vergődni, úgy nézz ki ahogy neked jól esik ;) Egyébként szerintem azért buknak jobban az átlagra mert megbízhatóbbnak érzik az olyanokat, mivel te is 26 vagy (én 25), a korunkbeli csajok már sokszor keresik a biztos pontot, az érzelmi stabilitást és lehet ezt benned nem látják meg (ahogy sajnos bennem se). Szerintem talán hosszú ismerkedés, sok elmélyült beszélgetés a lánnyal a megoldás.
2014. szept. 5. 16:40
 20/22 anonim ***** válasza:
40%

kérdező. az van hogy rossz helyre írtad ki ezt a kérdést. itt nem szeretik a teletetovált, jóképű srácokat.

ha normálist lányt akarsz biztos fogsz találni, elsősorban olyat aki nem von le következtetéseket a külsődből. csak nézz körül jobban. tele a világ normális lányokkal akiknek tetszenél

2014. szept. 5. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!