Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy egy 26 éves jóképű, teletetovált srác képtelen találni maga mellé egy normális, nem hipszer lányt, akivel eltölthetné az idejét?
Amíg a rengeteg átlagjani a legjobb lányokkal lógnak. Pedig pesti vagyok, nem vidéken élek, és csak egy normális nőre vágyom, akit magam mellett tudhatok.
Hülye kérdés, de elképesztő a sok jellegtelen pasi, a mellettük tipegő nőkkel. Ki érti ezt?
Mibe találtál bele bogaram?
Kiforgattad a szavaim, és jellemztél, pedig egy szót nem váltottunk. Havasolgass csak.
Megjött a bológatójános is? Hajrá, egykét egyetértő komment, és hátha csurrancseppen neked is pár coelhós pun*i!
Kijavítottam a helyesírási hibám IQ harcos :*
"Megjött a bológatójános is? Hajrá, egykét egyetértő komment, és hátha csurrancseppen neked is pár coelhós pun*i!"
Látod ennyire alpári vagy, hogy kulturáltan nem is tudsz beszélni ;) És kinek kell Coelho-s (!!! ;) ) pni?!
semmi sértő nem volt a válaszomban,ez a hely ahonnan legutolsónak kéne nő nekem..nem mint neked te magányos veréb.
azért nincs nőd,mert veréb vagy és nagy a pofád,egy 40kilós cigány gyerek az ilyet mint te boxerig vetkőzteti.Örülj h segítek,és ne ugassál be.
Semmmi olyat nem olvastam tőled Apollo, amiben "segítenél". Nem is kértelek rá, így kérlek te ne ugass be.
Gondolom hogy nem azért vagy, persze, a "párkapcsolatok" aloldal nem is erről szól.
kérdező. az van hogy rossz helyre írtad ki ezt a kérdést. itt nem szeretik a teletetovált, jóképű srácokat.
ha normálist lányt akarsz biztos fogsz találni, elsősorban olyat aki nem von le következtetéseket a külsődből. csak nézz körül jobban. tele a világ normális lányokkal akiknek tetszenél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!