Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi nem titkoltan hajt a szexre, de jófejnek is tart és nagyon bír, abból lehet később kapcsolat is?
Még nagyon friss a dolog, élőben még csak 1x találkoztunk, de véletlenül, de vagy 3 órán át dumáltunk... egyébként egy szórakozóhelyen történt ez, de egy ideje már chateltünk és már terveztük a tervezett találkozást.
Tehát a pasi nem mondja ki konkrétan, de nem is titkolja, hogy szívesen hancúrozna velem. Viszont nagyon jól kijövünk, erre rájöttünk a talinál is, ami egyébként még egyelőre véletlen volt.
Jókedv, mosolygás, viccelődés, tök jól elvoltunk és mindig mondja, hogy milyen jófejnek tart, jó a szövegem, okos vagyok szerinte, meg ilyesmi.
Hirtelen ennyi alapján, ebből akár még kapcsolat is lehetne? Mármint komoly.
Vagy ha egy pasi nem a legelejétől udvarol úgy egy nőnek, mintha már élete szerelme lenne, akkor attól az később, a több találkozás, jobb megismerés után még kialakulhat benne, attól hogy eleinte csak szexet akart?
Jézusom, nehogy most valami beteges megfelelési kényszered legyen! Ez a te életed, itt csakis magadnak kell megfelelned. Nem kell semmiféle fergeteges szexre gondolni. Csak legyél ott vele, és kész! Ne magadra figyelj, hanem rá. Pontosabban rá se. Ne figyelj semmire, csak engedd, hogy sodorjon a szenvedély. Lehet, hogy elsőre nem fog sikerülni (hisz ezt is tanulni, gyakorolni kell) de ez ne szegje kedvedet.
És mindenképpen mondd meg neki, hogy tapasztalatlan vagy! Egyrészt azért, hogy ne taktikázással kezdj egy kapcsolatot, másrészt azért, mert ezerszer jobb egy fejlődőképes ügyetlen, mint egy ügyetlen profi.
És mindemellett legyenek elvárásaid, és fogalmazd is meg őket. Nem guminő vagy, hanem érző ember. Érték. Drágakő! Nem azt mondom, hogy hordd fenn az orrodat, hanem hogy viselkedj ehhez méltóan. Ne görcsölj. Nem Jupiter szállt le hozzád, hanem egy fiú a szomszéd utcából, aki ugyanúgy izgul, mint te, még ha ezt nem is mutatja. Tanuljátok és tanítsátok egymást, akkor lesztek jó páros.
Kérdező, nem tűnsz butának, de nagyon befolyásolhatónak! Én azt tanácsolom, hogy ha arról van szó, akkor ki is jelentheted, hogy a kapcsolat elején még nem fogsz rögtön szexelni... Ha ott hagy a fiú, akkor nem is érdemel meg téged. A normális fiúk szeretik a kihívásokat és várnak, ha kell.
Szerintem jobban fogod te azt később bánni, hogy olyannal szexeltél, akivel nem akartál, mint azt, hogy egy "fiút" kihagytál...
Amúgy a 26-os válaszoló elég állatnak állította be a fiúkat, de amúgy sok tényleg ilyen.
23/F
Nincs abban semmi állatság. Majd rájössz magad is.
55F
23 évesen már megvan a saját tapasztalatom, hogy szerintem mi számít ilyen téren állatságnak. Úgy írtad le, mintha mindent csak ösztönből csinálna a fiú. Engem pl egyáltalán nem a szex érdekelt, hanem a lány.
De nem akarok beléd kötni, annyira nem érdekel... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!