Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a pasi nem titkoltan hajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasi nem titkoltan hajt a szexre, de jófejnek is tart és nagyon bír, abból lehet később kapcsolat is?

Figyelt kérdés

Még nagyon friss a dolog, élőben még csak 1x találkoztunk, de véletlenül, de vagy 3 órán át dumáltunk... egyébként egy szórakozóhelyen történt ez, de egy ideje már chateltünk és már terveztük a tervezett találkozást.

Tehát a pasi nem mondja ki konkrétan, de nem is titkolja, hogy szívesen hancúrozna velem. Viszont nagyon jól kijövünk, erre rájöttünk a talinál is, ami egyébként még egyelőre véletlen volt.

Jókedv, mosolygás, viccelődés, tök jól elvoltunk és mindig mondja, hogy milyen jófejnek tart, jó a szövegem, okos vagyok szerinte, meg ilyesmi.

Hirtelen ennyi alapján, ebből akár még kapcsolat is lehetne? Mármint komoly.

Vagy ha egy pasi nem a legelejétől udvarol úgy egy nőnek, mintha már élete szerelme lenne, akkor attól az később, a több találkozás, jobb megismerés után még kialakulhat benne, attól hogy eleinte csak szexet akart?

2014. szept. 1. 01:21
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondanám, hogy nem jól, hanem hogy én másképp értelmezem, mint Te. Itt rossz válasz nincs, mindenki azt írja le, amit gondol és erre is kérek itt mindenkit, mert az őszinte gondolatokra vagyok kíváncsi és nem arra, amit én akarok hallani.
2014. szept. 3. 02:02
 32/40 anonim ***** válasza:

Jézusom, nehogy most valami beteges megfelelési kényszered legyen! Ez a te életed, itt csakis magadnak kell megfelelned. Nem kell semmiféle fergeteges szexre gondolni. Csak legyél ott vele, és kész! Ne magadra figyelj, hanem rá. Pontosabban rá se. Ne figyelj semmire, csak engedd, hogy sodorjon a szenvedély. Lehet, hogy elsőre nem fog sikerülni (hisz ezt is tanulni, gyakorolni kell) de ez ne szegje kedvedet.

És mindenképpen mondd meg neki, hogy tapasztalatlan vagy! Egyrészt azért, hogy ne taktikázással kezdj egy kapcsolatot, másrészt azért, mert ezerszer jobb egy fejlődőképes ügyetlen, mint egy ügyetlen profi.

És mindemellett legyenek elvárásaid, és fogalmazd is meg őket. Nem guminő vagy, hanem érző ember. Érték. Drágakő! Nem azt mondom, hogy hordd fenn az orrodat, hanem hogy viselkedj ehhez méltóan. Ne görcsölj. Nem Jupiter szállt le hozzád, hanem egy fiú a szomszéd utcából, aki ugyanúgy izgul, mint te, még ha ezt nem is mutatja. Tanuljátok és tanítsátok egymást, akkor lesztek jó páros.

2014. szept. 3. 09:00
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező én nem azt akarom mondani, hogy ne gyere össze vele hanem azt, hogy hogyan. Nem elérhetetlen a srác viszont el is érheted, hogy az is legyen. Nem gondolod, hogy tudatni kéne vele, hogy te komolyabb kapcsolatot szeretnél? Legalább te is látnád a reakcióját. Jó hogy nem úgy találkozol vele, hogy legyen szex és lesz ami lesz. Akár ki mit mond ez a legnagyobb butaság. Illetve nem az, ha ez a cél. Ha viszont komolyan szeretnéd ezt a kapcsolatot akkor beszélni kéne vele és ennyi. Nincs ebben semmi nagy trükk. Ha nem akarja komolyra venni akkor sincs veszve a szex vagy azt hiszed igen? Dehogy is. Ne add fel!
2014. szept. 3. 12:34
 34/40 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem tűnsz butának, de nagyon befolyásolhatónak! Én azt tanácsolom, hogy ha arról van szó, akkor ki is jelentheted, hogy a kapcsolat elején még nem fogsz rögtön szexelni... Ha ott hagy a fiú, akkor nem is érdemel meg téged. A normális fiúk szeretik a kihívásokat és várnak, ha kell.

Szerintem jobban fogod te azt később bánni, hogy olyannal szexeltél, akivel nem akartál, mint azt, hogy egy "fiút" kihagytál...

Amúgy a 26-os válaszoló elég állatnak állította be a fiúkat, de amúgy sok tényleg ilyen.

23/F

2014. szept. 5. 01:32
 35/40 anonim ***** válasza:

Nincs abban semmi állatság. Majd rájössz magad is.

55F

2014. szept. 6. 08:14
 36/40 anonim ***** válasza:

23 évesen már megvan a saját tapasztalatom, hogy szerintem mi számít ilyen téren állatságnak. Úgy írtad le, mintha mindent csak ösztönből csinálna a fiú. Engem pl egyáltalán nem a szex érdekelt, hanem a lány.

De nem akarok beléd kötni, annyira nem érdekel... :D

2014. szept. 6. 10:42
 37/40 anonim ***** válasza:
Miquel azért tegyük hozzá te egy másik generáció vagy:) Amellett benned más vezérel mint egy fiatal. Téged már egy randi is hidegen hagy csak térj a szexre. Házasodni? Neked eszed ágában sincs míg egy fiatalnak ott a jövője, tervei. Persze nem minden fiatal hatásodna, de rengeteg tervekkel mint te már a holnapot élnéd túl. Ez nem kötekedés hanem ez a helyzet. Persze isszák egyesek a szavaid, mert mindannyian szeretjük a szexet, még én is és nem is kicsit. A te kor osztályod teljesen más és én tudom jól, hogy te is voltál fiatal, de akkor úgy is írd le. Nem mindegy.
2014. szept. 6. 11:54
 38/40 anonim ***** válasza:
Igen. Én egy másik generációhoz tartozom. És igen, én is voltam fiatal. Pontosan ezért tudom azt, hogy hogyan változik a férfiember szexről alkotott szemlélete. Én is voltam idealista huszonéves, én is lenéztem a szexközpontúságot, és bennem is munkált a "majdénmegmuatomavilágnak" forradalmi eszme. Huszonévesen, rengeteg felejthető kapcsolattal a hátam mögött megnősültem. Későn jöttem rá, hogy ez csupán azért történt, mert megcsömörlöttem az állandó "állandóságtalalnságtól" és valami/valaki állandóra vágytam. Mindegy. Becsülettel felneveltem a gyerekeimet, s csak azután váltam el. 40 fölött találtam meg az igazit. Azért osztom itt az észt, hogy akit lehet, megkíméljek az ilyen felesleges és hiábavaló kitérőktől.
2014. szept. 7. 09:12
 39/40 anonim ***** válasza:
De nem kell:D Foszd meg magadtól. Milyen jó lenne egyből öregnek születni mi? Ne élni át a fiatalságot? Hát én élni akarom a vele járó minden hülyeséget! Ha te se eszél volna bele akkor nem lettek volna gyerekeid se skikre lehet büszke is vagy. Na így oszd az észt. Nekem nem kell.
2014. szept. 7. 11:43
 40/40 A kérdező kommentje:
Érdekes eszmefuttatások mennek. :)
2014. szept. 7. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!