Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi nem titkoltan hajt a szexre, de jófejnek is tart és nagyon bír, abból lehet később kapcsolat is?
Még nagyon friss a dolog, élőben még csak 1x találkoztunk, de véletlenül, de vagy 3 órán át dumáltunk... egyébként egy szórakozóhelyen történt ez, de egy ideje már chateltünk és már terveztük a tervezett találkozást.
Tehát a pasi nem mondja ki konkrétan, de nem is titkolja, hogy szívesen hancúrozna velem. Viszont nagyon jól kijövünk, erre rájöttünk a talinál is, ami egyébként még egyelőre véletlen volt.
Jókedv, mosolygás, viccelődés, tök jól elvoltunk és mindig mondja, hogy milyen jófejnek tart, jó a szövegem, okos vagyok szerinte, meg ilyesmi.
Hirtelen ennyi alapján, ebből akár még kapcsolat is lehetne? Mármint komoly.
Vagy ha egy pasi nem a legelejétől udvarol úgy egy nőnek, mintha már élete szerelme lenne, akkor attól az később, a több találkozás, jobb megismerés után még kialakulhat benne, attól hogy eleinte csak szexet akart?
Ezt nagyon sokáig, meg igazából a mai napig én is épp így gondolom. Csak már kezdek belefáradni, hogy nem használom ki az alkalmakat, mindig keresek valami kifogást és ez akkor is így van, amikor egy számomra igazán vonzó férfival hoz össze a sors. Az a baj, hogy azt nem lehet tudni, hogy mi lehet a másik szándéka, meg hogyan gondolkodik ebből a szempontból, mert lehet, hogy pontosan úgy, ahogy én is, és ahogy te is leírtad, hogy akkor értékesebb leszek a szemében, de lehet, hogy pont nem így.
Csak tudod, volt több olyan pasi is, akinél ugyebár ezt csináltam, hogy nem fekszek le vele, mert akkor majd értékesebbnek fog tartani. Aha. 3 hónapig húztam a dolgot, pedig olyan módon kívántam és vágytam rá, hogy mai napig nem tudom, hogy tudtam megcsinálni, hogy amikor alkalom volt rá, akkor sem tettem meg. Végül egyáltalán nem történt meg. Bár a történet eléggé zavaros, alap esetben szerintem már sok volt a 3 hónap, amíg húztam, de megvolt rá az okom. Viszont már bánom, mert ha belemegyek, akkor lehet minden másképp alakult volna. Most értelmezd újra légyszi, hogy miért írtam fentebb azt, amit. Persze ez még nem jelenti, hogy 100% belemegyek a mostani pasi játékába, de ha nem mennék bele, akkor tuti, hogy ezt is bánnám.
Ne is haragudj, Szent(emb)er, de ez butaság. Én mindig leléptem, ha nem volt szex. Nekem ne játssza senki a szűz kislányt. Vagy kíván, akkor fölösleges köröket futni, vagy nem kíván, és ezek szerint kevés vagyok neki.
Kérdező, adok egy használati utasítást a pasikhoz:
A pasi szexre hajt, akár tagadja, akár nem. Az egész világot ez viszi előre, de ne térjünk el a tárgytól. Szóval a pasi szexet akar. Hogy meddig akarja tőled, és mi az, amit azon kívül még akar tőled, az kettőtökön múlik. Nem konkrétan az akaratokon, hanem attól, hogy emberként hogyan illetek össze, párként hogyan tudtok funkcionálni. Ezt persze ne úgy értsd, hogy leül a pasi, és elkezd filózni, érveket és ellenérveket ütköztetni, hideg fejjel kiszámítani, hogy mi jó sülhet ki ebből, és mi rossz. Fenét. Ebben a szakaszban a pasi a farkával gondolkodik. Ha jó volt a szex, folytatni akarja, ha a második is jó volt, többet akar. És így tovább, míg egyszer csak azon veszi észre magát, hogy egyre szerelmesebb. De vigyázz! Egy idő után elkezdi azt is vizslatni, hogy mit tudsz adni a szexen kívül? Méltó partnere tudsz-e lenni az életben? Meg tudja-e veled élni a mindennapok nyűgjeit, apró, kis harcait? Jó anyja leszel-e a gyerekeinek? Stb. stb.
Sokszor lelép a pasi az első szex után, ez tény. Csak a csajok szeretik az ok-okozati összefüggéseket felcserélni, és azt hinni, hogy a pasi CSAK azt akarta. Lótüdőt! Minden normális pasi kapcsolatot akar, hisz tudatalattinkban a fajfenntartás ösztöne irányít minket. Minden dugásnak úgy indul neki, hogy talán lesz belőle valami. Sokszor nem lesz, mert már az első alkalommal kiderül a kibékíthetetlen ellentét kettejük között. Ilyenkor a pasi továbblép, és húz egy strigulát a kudarcai rovatba. De hogy ne kudarcként kelljen elkönyvelni, inkább kalandnak titulálja.
Most a fiataloktól megint megkapom majd a 0%-ot, de sebaj. Így szép az élet! Én is voltam húszéves, és én is mindent jobban tudtam mindenkinél. Ez a dolgok rendje.
Köszi az eszmefuttatást és a hasonlatot, értelmezni is tudtam, el is olvastam 3x egymás után, de nekem valahogy nem megfelelő, nem a képbe illő hasonlat ez. Persze biztos van még, aki így látja mint Te, de nekem ez most valahogy nem jött be.
Ne viccelj, nem leszel 0%-os, már csak azért sem, mert én helyből adtam egy zöld pacsit. :) Köszönöm szépen neked is a választ, na ez igazán elgondolkodtató volt, és ezt is elolvastam többször. Meg mikor kell egy kis hasonló lelki táplálék, akkor szerintem szintén visszafogom nézni.
Az egész hozzászólásod nagyon tetszik, elgondolkodtató és hasznos volt!
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy:
"Sokszor lelép a pasi az első szex után, ez tény." - A Te véleményed (vagy akár mások véleménye) szerint ez miért következik be? Ha én ezzel a pasival lefeküdnék, de mondjuk a szex elsőre nem lesz olyan hatalmas (tapasztalatlan vagyok kicsit, de ezt nem szeretném neki elmondani, lehet nem lenne jó ötlet), viszont látja az esélyét, hogy a kommunikáció miatt lehetne nekünk adni egy esélyt, akkor nem fog lelépni, hanem kivárja, hátha hatalmas lesz a szex is? Vagy ez hogy van...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!