Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a pasi nem titkoltan hajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasi nem titkoltan hajt a szexre, de jófejnek is tart és nagyon bír, abból lehet később kapcsolat is?

Figyelt kérdés

Még nagyon friss a dolog, élőben még csak 1x találkoztunk, de véletlenül, de vagy 3 órán át dumáltunk... egyébként egy szórakozóhelyen történt ez, de egy ideje már chateltünk és már terveztük a tervezett találkozást.

Tehát a pasi nem mondja ki konkrétan, de nem is titkolja, hogy szívesen hancúrozna velem. Viszont nagyon jól kijövünk, erre rájöttünk a talinál is, ami egyébként még egyelőre véletlen volt.

Jókedv, mosolygás, viccelődés, tök jól elvoltunk és mindig mondja, hogy milyen jófejnek tart, jó a szövegem, okos vagyok szerinte, meg ilyesmi.

Hirtelen ennyi alapján, ebből akár még kapcsolat is lehetne? Mármint komoly.

Vagy ha egy pasi nem a legelejétől udvarol úgy egy nőnek, mintha már élete szerelme lenne, akkor attól az később, a több találkozás, jobb megismerés után még kialakulhat benne, attól hogy eleinte csak szexet akart?

2014. szept. 1. 01:21
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, bár nem ilyen "tutujkázó" volt a hangvételed, de ennek igen jó hatása volt most rám. :)

"Kérdezd meg, mit tudna veled elképzelni" - szerinted erre érdemes rákérdezni már az ismerkedés elején? Mert az előző pasi ismerkedésnél pont ezzel szivatott, hogy mindent megtett, hogy azt higgyem, ő mindent eltudna velem képzelni, és mikor ezt már el is hittem, akkor egyszer csak kibökte, hogy velem nem tud komolyabb elképzelni, nem én vagyok az, akit keres.

2014. szept. 1. 01:53
 12/40 anonim ***** válasza:
44%

10-es vagyok

Mivel írtad, hogy huszonéves vagy, gondoltam, felnőttel felnőtt hangvétel:)

Nem kell azonnal, mert semmi értelme, itt arra céloztam, hogy ha találkozgattok, tegyük fel, és neked ez fontos, akkor kérdezz rá, bár én olyan voltam mindig, hogy sodort az ár, és vagy jött az érzelem és a vágy, vagy nem, de nem vártam mindenkitől komoly kapcsolatot, akivel jártam vagy közben együtt is voltunk. Nekem komolyhoz túl sok minden kell, a jó szex az alapkövetelmény, amíg azt nem tapasztaltam ki, illetve meg, addig nem is szerettem meg igazán a partnert. Nyilvánvalóan nem ugrottam bárkivel ágyba, jártunk egy darabig, de nekem kell a pasiban az a plusz, ami ha megvan és esetleg le is lép, akkor is, addig is jó volt nekem vele.

Nem vagyok egy szerelmes típus, de a pasik nagyobb része belém szeretett, és én szakítottam, ha mégsem jött az az érzés, ami kell egy komolyhoz.

Remélem, átjött, mire gondolok:)

2014. szept. 1. 02:04
 13/40 anonim ***** válasza:
74%
Kiegészítés: nem jártam azért minden pasimmal, volt, akivel tényleg csak szexkapcsit tudtam elképzelni, mert emberként szimpi volt, de a "plusz" nélkül:)
2014. szept. 1. 02:06
 14/40 A kérdező kommentje:

Igen, teljesen átjött, köszi a választ. :)

Én ezzel a pasival most úgy vagyok, hogy már most úgy érzem, hogy megvan az a plusz benne, amire nekem is szükségem van. Amúgy Te csinálod jól, aki olvas annak javasollak követendő példaként. :D

2014. szept. 1. 02:11
 15/40 anonim ***** válasza:

Köszi:D

Igaziból azt akartam kihozni az egészből, csak már kissé álmos vagyok, hogy nem kell minden fiúban a rózsaszín ködöt keresni. Pont egy olyan pasi fogott meg és kötött le évekre, akiből ki sem néztem volna:D De jól éreztem magam vele, jól sikerült a szex (ő volt az első), és sokáig együtt is maradtunk. Nem volt meg a kényszeres keresgélés, hogy ugye komolyat akar-e? Mentek a dolgok a maguk útján, és nem voltak elvárásaink így feszkó sem. Ha pofára ejt, benyelem, mert azt éreztem volna akkor is, hogy megérte:D

2014. szept. 1. 02:16
 16/40 A kérdező kommentje:
Igen, én is ilyesmit érzek, hogy mégha pofára is esek, ha kihagynám, hogy megpróbáljam, biztosan bánnám. :)
2014. szept. 1. 02:18
 17/40 anonim ***** válasza:
36%
Na ez az, csak összehoztuk:DD Figyu, ha megvan a kémia, akarod, és van vágy is, meg a plusz, akkor maximum sírsz egy nagyot, de bakker, az ilyenekért éri meg kockáztatni, márpedig, azt néha kell:DD Ha úgy érzed, hajrá, ha nem biztos, hagyd. Csak mondjuk 20 év múlva ne legyen meg az az érzés, hogy a francért nem adtam egy esélyt a dolognak??:D
2014. szept. 1. 02:21
 18/40 A kérdező kommentje:
Hát remélem nem lesz bennem olyan, de ha kihagyom, akkor tuti.. De jóóó! Örülök, hogy írtál! :)
2014. szept. 1. 02:33
 19/40 anonim ***** válasza:
Nem is tudom ki akar akkor végülis a szexre hajtani... Ha így fogod fel akkor nem is akarod komolyan venni őt. Kiderül, hogy te fogsz a szexre hajtani, hát nagyon ügyes. Inkább hogy próbálnál komoly kapcsolatot kialakítani ebből erre belefogsz menni a játékba, mert itt egyesek meggyőztek. Nekem édes mindegy.
2014. szept. 1. 03:05
 20/40 A kérdező kommentje:

Ha belemegyek a játékba, attól még komolyan veszem őt. És én nem arra hajtok, hanem arra, hogy próbáljam annyira megfogni, hogy komoly kapcsolat lehessen belőle, és hogy magamnak is azt tudjam mondani, hogy én megpróbáltam.

2014. szept. 1. 03:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!