Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kövér ez a lány? KÉP
Figyelt kérdés
Szerintem egy 10-est mindenképp le kellene dobnia, de lehet, hogy 15kg-t is.
(170cm magas, 55 és 60kg közötti súllyal)
Reménytelen az alakja?
Kort és nemet is lécci!
2014. aug. 29. 15:47
31/35 anonim válasza:
Én legutóbb két cicanadrágot alakítottam át felsőkké, mert hülye voltam, meg siettem is, nem próbáltam fel, és itthon derült ki, hogy nem jó a méret, de felsőnek még mindkettő jó volt, úgyhogy szétbontottam a varrást, és alakítottam rajtuk egy kicsit, egész jó lett. Ezt a ruhát csak kicsit le kellene vágni derékban, akár olyan is lehet, hogy nem egyenesen vágod, hanem félkörbe, esetleg ha találsz valami sötét anyagot, még azzal ki tudod egészíteni, hogy kicsit vagányabb legyen. A kistáska meg maradék anyagból egyszerű. Én gyerekkoromban varrogattam, akkor még leginkább plüss nyuszit meg hasonlót, aztán sokáig nem, de most megint rákattantam. A szüleim még házasságuk elején vettek egy varrógépet, idősebb, mint én, de még mindig jó.
32/35 anonim válasza:
Jó lenne rendes, mindent mutató kép. Mert így ebben a ruhában nem azt látjuk, ami a valóság.
33/35 anonim válasza:
Kizárt, hogy a képed lévő nő/lány 170 cm és 55-60 kg...tuti, hogy jóval 60-on felül van. És igen, egy 10-est le kellene dobni.
34/35 anonim válasza:
33.) Nehogy már a gebe alkat legyen a normális, ne haragudj. Hány éves vagy? Olyan pocsék látni, amikor jó alakú nők fogyókúrázni akarnak. Én nem vagyok túlsúlyos, sose voltam, sőt, a másik véglettel küzdöttem évekig (nem betegség miatt, ezt örököltem), tudom, mennyi hátránya van a soványságnak (önértékelési zavar, gyenge immunrendszer). A kérdező nem túlsúlyos, max. egy kis sport nem árt, ha nem tartja magát elég formásnak, a sport leviszi a felesleges zsírt és izmot épít (nem átalakítja, mert teljesen más a kettő). Ugyanaz a kg zsír és izom is lehet, nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!