Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon kövér ez a lány? KÉP

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kövér ez a lány? KÉP

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Szerintem egy 10-est mindenképp le kellene dobnia, de lehet, hogy 15kg-t is.

(170cm magas, 55 és 60kg közötti súllyal)

Reménytelen az alakja?

Kort és nemet is lécci!

2014. aug. 29. 15:47
1 2 3 4
 21/35 pinkpancser ***** válasza:
Jól mondja a 2-es!
2014. aug. 29. 16:09
 22/35 anonim ***** válasza:
ez az a csaj, amelyik kitakart arc nélkül is fennt van.......?
2014. aug. 29. 16:11
 23/35 A kérdező kommentje:
Csak így van fent.
2014. aug. 29. 16:12
 24/35 anonim ***** válasza:

Eszedbe ne jusson fogyókúrázni ilyen alakkal. Inkább kezdj el sportolni valamit, vagy hastáncolni (végülis az is sport), és kicsit turbózd fel az önértékelésedet.

(29 éves nő vagyok)

2014. aug. 29. 16:18
 25/35 A kérdező kommentje:

Azelőtt nem gondoltam, hogy gond van az alakommal, csak most, ahogy felpróbáltam ezt a ruhát...

Tényleg az előnytelen kialakítása miatt nézek ki furán?

2014. aug. 29. 16:20
 26/35 anonim ***** válasza:
Ha nem érzed jól magad ebben a ruhában, alakítsd át, például készíthetsz belőle egy remek felsőt, remek ötleteim lennének hozzá (már alakítottam át magamnak ruhát), a maradékból meg valami kistáskát mondjuk.
2014. aug. 29. 16:23
 27/35 A kérdező kommentje:

Szívesen meghallgatom az ötleteid. :)

Amugy szép ruha lenne (az akasztón mutat), meg nem is bóvli (Zara), de úgy fest, ezt tényleg nem rám szabták...

2014. aug. 29. 16:24
 28/35 pinkpancser ***** válasza:
Akkor le vele! Nekünk úgy csak jobban tetszik ;)
2014. aug. 29. 16:32
 29/35 PearlDiver ***** válasza:

Nem látszik túl jól az alakod ebben a ruhában, ha úgyis kitakarod az arcodat, linkelj inkább bikinis képet (nem, nem nyálcsorgatásból mondom, tele az internet bikinis nőkkel).

De valójában az a lényeg, hogy ha elvonatkoztatsz mindentől (idióta nőimagazinok, szupermodellek, vélt vagy valós elvárások stb), jól érzed-e magad a bőrödben. Mert ha igen, akkor tegyél magasról mindenkire és légy boldog úgy ahogy vagy.

24F

2014. aug. 29. 16:37
 30/35 anonim ***** válasza:
a 2.nak igaza van:D:D
2014. aug. 29. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!