Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Meddig teltkarcsú egy lány, és mikortól kövér? Linkelnétek képet?
Tudd, hogy a határ nagyon-nagyon szűk!
De itt vannak képek. Mindenkinél egy kicsit változhat. Nagyban függ például az arcától, vagy a melle méretétől is a testéhez képest.
És az első kategóriában lévők sem mindig azt jelentik minden esetben, hogy kezdeményeznék is náluk, vagy annyira tetszenek. Csak annyi, hogy nem gusztustalanul dagadtak és szerintem a legtöbb férfi szerint is inkább teltkarcsú testalkatúak.
Teltkarcsú:
Kövér:
#4-es köszi a képeket és a részletes lelkes kutatómunkát ;)
Akkor nekem eléggé eltorzult lehet a nőkkel szembeni kategorizációm, mert amiket teltkarcsúnak mutattál, azok nálam a normál kategóriába esnek, akiket pedig kövérnek titulálsz, azok nálam az épphogy telt/husis. Szóval férfija válogatja. De képeken szereplő hölgyek mind nagyon kívánatosak és gyönyörűek...szerintem...
Nem vagy eltorzult. Én is ezt mondom, hogy mindenkinek másmilyen az ízlése.
Nekem az alsó, kövér kategóriában lévő nőkre talán csak akkor állna fel egyáltalán a farkam, ha kihalnának a vékony, karcsú nők.
Sőt nekem is változó, mert a teltkarcsúban lévők közül a 3.-at és az 5.-et ma már inkább a dagadt kategóriába tenném, jobban megnézve őket.
Nekem ez számít átlagos női testalkatnak. Ez nekem a se nem kövér, se nem girhes:
Ehhez képest te vagy, aki normális válaszokra egy állat szintjén reagál.
Nézd csak, csináltam még egy gyűjtést:
Őket hívom átlagosnak:
Ők sem éppen nádszálak:
Hús hús hátán:
Az ezeken a képeken lévő csajok nem éppen csontik, fadarabok, nádszálvékonyak, mégis széjjel kefélném őket.
Érdekesen látjátok a nőket :) Ami a kövér kategóriában szerepel,az vékonyabb mint a telt kategória :D :D
De ha ezek a nők kövéreknek számítanak,akkor meg is érdemlitek a csontkollekciókat :)Jó játékot a csontokkal kedves férfiak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!