Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egy ilyen testalkatú lány már túl kövér? Kort is írjatok.
Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 09:22
3/12 anonim válasza:
jó ez csak épp nincs kép csatolva :D
4/12 anonim válasza:
update: már van :D
nem sok minden derül ebből ki, n/a
6/12 anonim válasza:
egyáltalán nem kövér
első voltam.
7/12 anonim válasza:
Ebből aztán minden látszik csak éppen a testalkat nem. Tegyél fel egy képet szemből, és ne felemelt karokkal!
8/12 anonim válasza:
szerintem még vékony is :) én ennél többet szeretnék :P (mármint több "husit") de a belső ami számít igazán :)
21F
9/12 anonim válasza:
kepet kerunk szembol is, lehetoleg kevesebb ruhaval. igy en pl semmit nem tudok megallapitani csak azt, hogy igen, ott a kepen egy lany pozol :)
10/12 anonim válasza:
Ennyi idiótát b+.
Egyszer s mindenkorra jegyezzük mán' meg, hogy EZ A KÖVÉR: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!