Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék kicsit nőieseb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék kicsit nőiesebb? 16/L

Figyelt kérdés
Hosszú barna haj, kicsit duci alkat. Elég sokan mondják, hogy változtatnom kéne kicsit. Általában farmert hordok és pólót, mostanában már nagyrészt csak bandás pólókat (rock, metál zenéket hallgatok), nem sminkelem magam és a hajammal se nagyon foglalkozok csak hajmosás fésülés ennyi. Min kéne változtatnom és hogyan, hogy megmaradhassak a rock és metál stílusnál de még is csinosabb legyek?
2014. aug. 28. 21:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

írtad, hogy kicsit duci az alkatod, de ha nem vészes, akkor hordj olyan gatyákat, amik kiemelik az alakodat :) a nadrágot tűrd bele a bakancsba és a bandás felsőből se bő pólókat hordj, nem sátornak akarsz öltözni :D sminkből szerintem nem ártana egy kicsi, csak mondjuk szempillaspirál az is bőven elég :) a hajadat feldobhatod kendőkkel vagy valami menő hajpánttal :D vannak nagyon jó fülbevalók is amik mennek a stílusodhoz. a felsőidet feldobhatod valami egyszerű farmerkabáttal/mellénnyel amit aztán telerakhatsz szegecsekkel meg kitűzőkkel :D

amúgy én is rocker vagyok, de én csak belülről, nem öltözködök úgy mint a rockerek :) na de persze én is elájulok, ha meglátok egy bakancsot vagy zenekaros felsőt :D remélem tudtam segíteni, a lényeg, hogy mindig maradj önmagad! :)

2014. aug. 28. 21:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Akkor meg ne változtass ennyi.
2014. aug. 28. 21:59
 13/13 anonim ***** válasza:
képet!
2014. aug. 28. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!