Hogy lehetnék kecsesebb/nőiesebb? 17/L
hülyeség, a magassarkú nem segít, főleg ha ilyen szép magas vagy
egy szép kedves mosolyal, és ha mész lép aprókat, vannak nagyon csinos lapos ciők is, és még a színes teniszcipők is aranyosan mutatnak, egy szoknyával vagy farmerrel és őies toppal vagy pólóval, hasznnálj olyan parfümöt amit közel érzel a személyiségedhez
Engem igazi nőnek tartanak sokan. :)
Hogy is mondjam... olyan lágy a személyiségem, "finomlelkűnek" is neveztek már. Általában mosolygok (nem bájvigyor), kedves és udvarias vagyok, nem bunkózok, nem káromkodok, nyugodtan, de hangsúlyosan beszélek, szeretem a szépet, szeretek jó lenni.
Külsőleg amolyan klasszikus eleganciát képviselek. Kifinomult ruhákat hordok, szépen sminkelek, max. 7 centis magassarkút hordok.
Nehéz ezt elmagyarázni, Nőnek lenni egyfajta életérzés is. :)
te akarsz változtatni, vagy 'rákényszerítenek'?
van olyan lány, akinek egyszerűen nem is áll jól, nem is áll rá, hogy az a tipikus nőies legyen
és mondjuk engem, férfiként (najó, nagyfiúként :DDDD;20) jobban el tud varázsolni egy hip hopos stílusú lány, mint egy olyan, aki ez a hűdenőies
főleg, ha nem is magát adja, csak meg akar felelni a társadalomnak, és ezért változott
esetleg valami tánc (társastánc, balett) segíthet a dolgon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!