Hogyan lehetnék társaságban felszabadultabb?
Igaz, ez teljesen jogos.
Majd odafigyelek, hogy ne legyek társaságkerülő,embergyűlölő.. Bár én magam kétlem a hajlamosságomat ilyesfajta tünetekre. Szóval csak mégsem hiszem, hogy ez állna a háttérben. Mindegy is, mindenesetre a véleményedet köszönöm, elfogadom. Megjegyzem, bár ismerni ugye nem ismersz, így ilyen biztosra nem mondhatod. A probléma viszont az, hogy én (aki elvileg ugye legjobban ismeri önmagát) sem tudom pontosan, mitévő legyek átmeneti szótlanságom ellen.
Ez szociál fóbia. Vannak akik összekeverik az antiszociális kifejezéssel.
Én is ilyen vagyok ez ellen nagyon nem tudtam eddig semmit sem tenni. Az okát kéne megkeresni, hogy miért érzed magad kényelmetlenül nagyobb társaságban, lehet akkor jobban feltudnál szabadulni.
Az az igazság, hogy nekem is hasonló problémám van...
Fél liter bor, ha megiszom egy-két perc alatt, esetleg éhgyomorra, és meglök, akkor igen hatásos segítség, de nyilván ez hosszú távon nem megoldás. :P
Fejben tudom nem szabad mások véleményével foglalkozni, mert attól semmi nem lesz rosszabb. De valahogy hiába, társaságban mégis előjön, és sajnos nem igazán lehet irányítani ezt azzal, hogy erre-arra gondolsz. :(
Én azt tanácsolom, hogy esetleg nyiss olyan témák felé, amik eddig nem érdekeltek, bővítsd a látókörödet, és esetleg több mindenhez hozzá tudsz szólni...
Sokan mondják, hogy a sport segít. Esetleg próbálkozz azzal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!