Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jelenleg 8. os vagyok az...

Jelenleg 8. os vagyok az iskolában és edzésen sikerült beileszkednem a "menő" társaságba, viszont ha idegen társaságban vagyok pl: előkészítő. Viszahúzodó leszek. Nem értem miért mert nem így viselkedtem 1-2 éve. tanács?

Figyelt kérdés

valaki tudna mondani valamit amin változtassak esetleg jó tanácsot??

attól is félek hogy a gimibe,középiskolába nem fogok tudni normálisan beileszkedni...

a vélaszokat előre is köszönöm!

hülye válaszoktol kíméljetek...

14/f

2012. nov. 21. 21:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha 8.-os vagy gondolom a "menő" társaságot már régebb óta ismered, viszont ha előkészítőn vagy új arcokkal találkozol akik között teljesen normális ha nem akarsz egyből a középpontba kerülni mivel kevésbé vagy egyáltalán nem ismered őket.

Minden csak idő kérdése, biztosan be tudsz majd illeszkedni csak lehet ez nem egyből az első napokban fog megtörténni. Szerintem nincs mitől félned,ne aggódj, be fogsz tudni illeszkedni! :)

2012. nov. 21. 22:00
 2/2 anonim ***** válasza:
86%
Ezzel a rengeteg helyesírási hibával nem lesz gondod a középiskolával.
2012. nov. 21. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!