Hogy lehetnék kecsesebb keringőzés közben?
Figyelt kérdés
Nőies lánynak tartom magam, de sosem táncoltam társastáncot, illetve nem vagyok magas karcsú teremtés, így nem is érzem magam kecsesnek, nem tudom hogy kell annak lenni. Szalagavatón keringőzünk, de úgy érzem magam mint elefánt a porcelán boltba, minden lánynak olyan természetesen jön a pörgés-forgás, csak nekem nem. Hogy tudnék javítani ezen? RÉgen jazzbaletteztem, szóval ritmusérzékem van, de a keingőhöz szükséges finom nőiességet hogy tudnám 'előcsalni' magamból?:S2010. febr. 6. 16:45
1/2 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírási hibákért, elefánt a porcelánboltbaN, illetve keRingőhöz. Illetve nem tudom mennyire jó ez a kategória a kérdésemhez, de nem találtam jobbat:) Remélem tudtok segíteni!
2010. febr. 6. 16:47
2/2 anonim válasza:
A keringő kecsességét a férfi és a nő kapcsolata adja. A keringő standard tánc, kötelező a feszes és szoros tartás. Ezt kell természetesen megélni. A férfi csípője a nő csípőjével összeér, a nő bizalma jeléül a férfi karjába helyezi magát, és hagyja, hogy a férfi "úsztassa" a parketten. Ha ezt el tudjátok érni, akkor nagyon szép lesz a keringő. A keringő nem az a tánc, amikor egymás elé állunk, és nagyon koncentrálunk a lépésekre. Biztos férfikéz szükséges hozzá, és a férfinél(!) nagyon pontos tánctudás. [Főleg, ha csoportos koreográfiát táncolnak.] Ha a férfi "észnél van", a nőnek tényleg csak követni kell a férfit.
Tehát a kulcs: a feltétlen bizalom és a szoros, csípőnél összeérő tartás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!