Hogyan lehetnék nőiesebb úgy, hogy mégis megtartsam a stílusomat?
Szerintem kezdhetnéd azzal, hogy nem bő pólókat hordasz, hanem passzosabbakat, ez már nőiesebbé teszi a megjelenésed. A minta maradhat ugyanaz. A csőnadrág nem gond, de bakancs helyett hordhatnál olyan magassarkú cipőket, amiknek vastagabb sarka van, pl. mint ennek: [link]
Ez kicsit rockos is, mégis nőiesebb, mint egy bakancs. Felvehetnél néha ilyesmi szoknyákat is: [link]
Ezt kombinálhatod valamilyen színes harisnyával, pl. bordóval, sötétzölddel, sötétkékkel. Ennyi jutott most az eszembe.
Esetleg egy szép fűző?
Valóban, kezdhetnéd a passzentosabb pólókkal. A bakancs szerintem simán belefér, persze ha maximum 10-15 soros.
Nem jut eszembe több, de amúgy szerintem semmi gond a stílusoddal, én is hasonló vagyok. :'3
15/L
vegyél néhány színes (pl. bordó,barna,fekete,szürke,csipkés) skater skirt-öt és ezekbe tűrd bele a bő pólókat :) bakancs helyett vegyél kezdésnek 1 barna vagy fekete bokacsizmát,ilyet találsz ha pl. bemész most a CCC cipőboltba,és ott az eladók segítenek is :)
az ingeket pedig a csőfarmerekkel hord betűrve,utána pedig egy vékony övvel csinosítsd.
akkor beszerezhetnél néhány sálat amik illenek a ruháidhoz és azokkal kicsit nőiesíthetsz az egészen:)
vagy néhány statement nyakláncot,azok mostanában divatosak és gyönyörűek is.
remélem tudtam valamennyit segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!