Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy feher blezert mivel...

Egy feher blezert mivel lehetne kombinalni, hogy vidam legyen, megis elegans es noies? 21L

Figyelt kérdés
2014. aug. 5. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Színes nadrág,miniszoknya pl:piros
2014. aug. 5. 13:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Vagy élénk színű (pl. rózsaszín, sárga, zöld, kék) egyszerű toppal, pólóval, vagy valami mintással is akár. Ha egyszínű lehet például selyem, szerintem az elegánssá tesz, de a vidám szín meg...vidámmá.. :)

A nadrág lehet a fölsővel egyszínű, de lehet fehér is. Valahogy szoknyát nem tudok elképzelni így hirtelen, de ebben valaki biztosan segít rajtam kívül. :D

2014. aug. 5. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:
#1#2 ezjóó:)
2014. aug. 5. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy élénk színű aljjal és egy az alsóval megegyező színű felsővel ami viszont halvány visszafogott színű. Mehet hozzá egy fehér magassarkú és esetleg egy arany picit szélesebb nyaklánc és egy lógós fülbevaló. :)

[link]

2014. aug. 5. 16:06
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintem ennyi példa bőven elég. Egy csinos mintás (lehetőleg virágminta) ruha egy fehér blézerrel, körömcipővel csinos, elegáns, nőies és nem is hat túl komolynak :)

29L

2014. aug. 5. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!