Hogyan lehetnék nőiesebb? Hogy lehetne olyan alakom mint?
Sziasztok!
Kicsit elkeseredett vagyok,mert nem érzem magam nőiesnek,de elhatároztam,hogy szeretnék szebb,rendezett lenni öltözködés szempontjából:))
Általában színes ruhadarabokat hordok,deszkás cipő,hosszú állat mintás pulóverek, egyszerű pólók,csőnadrágok.
Mit ajánlanátok?:) A Gyerekes és a nőies között szeretnék lenni.:) Nem kivágott felsőket szeretnék.
És hogyan lehetne olyan alakom,mint Moha Adriennek (Éjjel nappal Budapest Szandi. Nem a nagy melleire gondoltam.:) Ő is pont olyan magas mint én.:) De nekem olyan rút testem van vagyis én úgy érzem.:/ Béna testtartás
18/L 168cm.
A testalkat alkati kérdés, ha széles csípőd van, annak a csajnak meg keskeny (nem ismerem), akkor b-szhatod, nem bírsz vele mit csinálni.
Amit tudsz csinálni, az az, hogy egészséges táplálkozással és rendszeres edzéssel a lehető legjobbat kihozod a saját testedből.
Miért vágynál mások testére, mikor ott a tiéd, ami legalább olyan jó, mint másé, és megfelelő munkával a legjobbat hozhatod ki belőle?
Ruhába meg nyilván olyat vegyél, ami tetszik, amiben jól érzed magad. A nőies nem egyenlő a rövid szoknyával, de még a szoknyával sem, meg a kivágottal. Lehet csinosan öltözködni, nőiesen, de akkor a deszkás cipőt felejtsd el, azt hagyd meg otthonra, vagy hétvégére :)
Kedves első a nőiesség kérdése csak az öltözködésre vonatkozik:)De már gondolkoztam a nőiesebb felsőkön csak nemtudom mi az amelyik jó,mert már írtam,hogy én mindig az egyszerű sima pólókat veszem meg amin van valami felirat vagy minta. A kivágott felsőket meg egyenesen utálom...:):D
Kedves második:) Gondoltam. Az alakom tetszik, nem vagyok kövér, széles csípőm van. Nagyon tetszik.:D De pl Szandinak tegnap láttam és tök jól nézett ki. Nekem meg ha állok akkor olyan._. semmilyet mondó kis béna 12 éveshez hasonlítható.:D De lehet csak én látom így. Másnak tetszik,de ha én így látom akkor jobb ha változtatok rajta,mert magamnak szeretnék tetszeni.
Kedves hármas!:) Igazad van,de megláttam és tökjól nézett ki és arra gondoltam,hogy jó lenne ha én is ilyen jó testű lehetnék persze nem mondom,hogy baj van a testemmel,de lehetne jobb is.:) Hát azért hordok ilyen ruhákat,mert ezekben jól érzem magam.:D Igazából a deszkás cipővel nincs bajom,csak a felsők és a pulóverekkel. Sose találok normálisat olyan bénák vannak.:)És ha látok valami lányt (Igazából ritka) Akkor nekik tök jó.:D és olyan irigylésre méltóak.
Kedves négyes!:D köszi a biztató szavakat,de ízlések és pofonok. Nem mondom,hogy az arca szép,mert ha jól tudom akkor olyan plasztik lány.:) De az alkata a mellén kívül szerintem pont jó.:)
Kedves ötös! Ne haragudj legközelebb majd feltüntetem ^^
Köszönöm a kérdéseiteket,de még várom a válaszokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!