Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék még nőiesebb?

Hogyan lehetnék még nőiesebb?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom hogyan lehetnék nőiesebb. Mindig azt érzem hogy ez valahogy kevés. Külsőre ilyen vagyok : normál alkat,barna szem,sötétbarna derékig érő haj é s szemüveg. Suliba általában csizmát veszek fel,szűk farmerral vagy leggings-szel. Kötött pulcsikat hordok,vagy 3/4-es ujjú pólókat.

Smink : alapozó,szempillaspirál,szemhéjpúder vagy szemceruza+átlátszó szájfény vagy nude rúzs.

Kiegészítőnek műköröm,sál néha gyűrű.

Mit tehetnék még ? Kevésnek érzem magam,azt érzem mindenki szebb nálam én meg már nem tudok többet tenni magamért.

18/L

2013. jan. 21. 13:48
 1/3 anonim ***** válasza:
csinálj minden nap kicsit más frizurát, mondjuk néha kösd lófarokba, vagy göndörítsd/hullámosítsd be. Bár szerintem nincs baj a nőiességeddel, a leírás alapján szerintem az vagy, bár ha szereted a magassarkút mondjuk egy héten egyszer azt is hordhatsz. Hordj olyan ruhákat, amik kiemelik az alakodat, passzosabb felső, stb. Most hirtelen ennyi jutott az eszembe. És ne érezd magad kevesebbnek, lehet, hogy más csaj meg pont miattad gondolja magát kevésnek (ez egy ördögi kör):P
2013. jan. 21. 14:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is tapadosabb, kivagottabb felsot javasolnek (nem kozonsegeset!)
2013. jan. 21. 15:25
 3/3 anonim válasza:
Szoktál felvenni ruhát vagy szoknyát? Egy szép fülbevaló sokat tud dobni az összeállításon!
2013. jún. 22. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!